AGE FIT pareri forum ser antirid cu venin de vipera: estompează în mod eficient ridurile

Sentiment păreri ser antirid cu venin de vipera Age Fit MediaShop, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cosmetice care estompează în mod eficient ridurile din jurul ochilor, din jurul gurii şi de pe frunte:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs cosmetic și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a tenului.

pareri ser antirid age fit forum cosmetice cu venin de vipera

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva ridurile din jurul ochilor, din jurul gurii şi de pe frunte.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. 


Descriere si informatii despre serul anti rid Age Fit

Vă prezentăm Age Fit, un nou ser cu efect imediat, în eliminarea temporară a ridurilor fine şi a pungilor de sub ochi.

Secretul constă în formula exclusivă, care netezeşte pielea şi poate estompa complet pungile de grăsime de sub ochi. Schimbarea impresionantă poate dura toată ziua.

În plus, datorită unui ingredient activ din extract din venin de viperă,  Age Fit, are un efect similar cu cel al toxinei botulinice, oferind rezultate pe termen lung. 

BENEFICII

• Efect vizibil de estompare a ridurilor care durează până la 8 ore

•  Folosit cu regularitate - efect de lungă durată

•  Estompează în mod eficient ridurile din jurul ochilor, din jurul gurii şi de pe frunte

•  O combinație unică, o compoziţie din ingrediente naturale: lemn dulce, dud și susan negru

•  Molecula Pepha Tight și Vitamina C, protejează tenul și diminuează ridurile

•  Complexul sintetic din extract din venin de șarpe SYN®-AKE completează formula care vă ajută să aveţi o piele mai netedă și mai elastică

Reacții adverse si contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI