ALLERGOFF spray păreri forumuri: efect de lungă durată în neutralizarea alergenilor din praful de casă

Sentiment păreri ALLERGOFF spray pentru neutralizarea alergenilor raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre soluții pentru neutralizarea alergenilor din casă:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,57


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele ALLERGOFF spray și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru neutralizarea alergenilor din praful de casă

Cu toate ca ALLERGOFF spray nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. 

pareri forum alelrgoff spray pentru alergeni cine a folosit

Ce este și pentru ce se folosește

ALLERGOFF Spray este o soluție inovatoare pentru neutralizarea alergenilor din praful de casă, ce conține o suspensie apoasă de microcapsule. Miezul acestora este umplut cu un amestec de substanțe care afectează structura chimică a particulelor cu proprietăți alergice și astfel își pierd proprietățile patogene. 

Ca rezultat, ALLERGOFF Spray reduce riscul de inhalare a alergenilor.

- eficacitate de până la 6 luni după o singură utilizare, datorită tehnologiei inovatoare de microcapsulare (Slow Release TechnologyTM).
- eficacitate confirmată în teste
- inofensiv și ușor de utilizat                                                       

Allergoff Spray este recomandat pentru reducerea intensității tusei alergice, rinitei alergice, conjunctivitei alergice și a dermatitei atopice. 

Allergoff Spray protejează cu succes copii și adulții împotriva dezvoltării sau exacerbarii afecțiunilor alergice.

Mod de utilizare

ALLERGOFF spray se folosește pe suprafețe moi și textile, care dispun de cea mai mare concentrație de alergeni la praf de casă, cum ar fi: saltele de pat, cuverturi și perne, mobilier tapițat, covoare și podele, draperii și perdele, jucării din pluș, scaune auto pentru copii, tapițerie auto, culcușurile pentru animale de companie.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Allergoff spray este un produs inofensiv . Acesta a fost testat in timpul testelor toxicologice si a primit o evaluare clinica pozitiva.

Este inofesiv inclusiv pentru pentru animalele de companie. Mai mult, daca un animal de companie sufera de alergie, utilizarea de Allergoff, de ex. pulverizarea pe toaleta cainelui, poate influenta favorabil starea sa de sănătate. 

A se evita strict contactul cu ochii, gura și nasul. În caz de contact cu  pielea, ochii, gura  sau nasul, spălați din abundența cu apă.

MAI POTI CITI