Avene Cicalfate pareri forumuri Spray reparator cu efect de uscare. Prospect, beneficii si cum se foloseste.

Sentiment păreri Spray reparator Avene Cicalfate+ 100 ml, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre crema reparatoare fata avene, avene cicalfate post-acte, am folosit avene cicalfate bebelusi:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Avene Cicalfate pareri forumuri Spray reparator cu efect de uscare. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

avene-cicalfate-spray-reparator-cu-efect-de-uscare-pareri-forumuri

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru iritații cutanate superficiale predispuse la macerații (înroșirea zonei de scutec, zone în care persistă umezeala, pliuri ale pielii, erupții ale pielii juvenile).

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste Spray reparator absorbant Cicalfate+, 100ml, Avene

Cicalfate + Spray reparator este indicat în special pentru iritații cutanate superficiale predispuse la macerații (înroșirea zonei de scutec, zone în care persistă umezeala, pliuri ale pielii, erupții ale pielii juvenile) la adulți, copii și sugari. Poate fi aplicat pe față, corp și zona scutecului.

Foarte bogat in Apa Termala Avene, Cicalfate+ Spray calmeaza disconfortul de la nivelul epidermului

Nu înțeapă (94% dintre pacienți), nu pătează hainele (90%), ușor de pulverizat (100%). Pielea este calmată (100%), uscată (94%) și reparată (96%).

Combinația de SULFAT DE CUPRU și SULFAT DE  ZINC  limitează riscul de proliferare bacteriană.

Cicalfate + Spray usucă și repară iritațiile cu ajutorul unui singur spray, datorită combinației sale unice de ingrediente active:

Mod de utilizare: 

Curatati zona afectata a pielii, agitati flaconul si pulverizati de doua ori pe zi (pana la ameliorarea aspectului pielii).


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice.

Numai pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii.  Evitati zona ochilor. Nu inhalati. Utilizati produsul in zone bine ventilate.


MAI POTI CITI