CEAI din plante medicinale Alcaline păreri forumuri am folosit, cat timp se ia, beneficii si mod de preparare

Sentiment păreri Yogi Tea Ceai din Plante Medicinale Alcaline, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre lista alimente alcaline si acide, Alimente alcaline pentru stomac beneficii, alimente si plante medicinale bazice contraindicatii:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

pareri forumuri ceai din plante medicinale alcaline mod de preparare

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Yogi Tea Ceai din Plante Medicinale Alcaline. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament naturist care stimuleaza metabolismul si are efect energizant.


Ce este si pentru ce se foloseste Yogi Tea Ceai din Plante Medicinale Alcaline

Amestec ayurvedic din plante cu papadie, urzica si lavanda. Fara cofeina în mod natural

Ingrediente: lemon grass*, roinita*, papadie* (11%), urzica* (7%), menta creta*, frunze de zmeura*, flori de lavanda* (4%), fenicul*, morcov*, flori de tei*, alfalfa*, patrunjel*.

*din culturi certificate ecologic

Placut, usor, armonios.

In aceste timpuri moderne cu ritm alert, nu este întotdeauna usor sa ai o alimentatie echilibrata si alcalina - dar tratarea în mod constient este în continuare importanta. 

Bucurati-va de aceasta compozitie de ceai din plante alcaline ce permite sa va recâstigati echilibrul interior si va ofera cele mai bune ingrediente naturale. 

Minunatele plante usoare, cum ar fi papadia, precum si lavanda parfumata, confera acestui ceai un caracter foarte special. Un ceai atât de gustos încât va lasa cu gândul la urmatoarea ceasca.

Mod de preparare:

Adaugati 250 ml apă fierbinte peste un plic cu ceai.
Lăsați să infuzeze 5 minute.

Reacții adverse si contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI