Păreri Apa Micelară DEAL Collagen și Elastina apreciată pe forumuri pentru că curăță eficient machiajul rezistent

Sentiment păreri Apă Micelară DEAL Collagen și Elastina Doctor Fiterman, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune geluri micelare pentru demachierea si hidratarea tenului:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestei ape micelare cu elastină și colagen și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a tenului.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Apa Micelară DEAL Collagen și Elastina. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament cosmetic pentru curatarea, demachierea si hidratarea tenului.

apa micelara ideal cu colagen pareri forum am folosit

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente geluri micelare.

Descriere, informații produs

Apa micelara demachianta Ideal indeparteaza eficient machiajul rezistent, calmeaza iritatiile, curata, hidrateaza, restabileste pH-ul fiziologic al pielii si stimuleaza productia de colagen si elastina. 

Datorita complexului de ingrediente active din compozitie, format din colagen nativ de origine marina, elastina hidrolizata de natura marina si extract de miere, Apa micelara demachianta Ideal hidrateaza natural pielea, ii mentine elasticitatea, ii sporeste tonusul si o catifeleaza. In plus, complexul ajuta la refacerea pielii post-acneice.

Elastina hidrolizata de origine marina ofera pielii precursori (peptide si aminoacizi printre care: acid aspartic, hidroxiprolina, treonina, serina, acid glutamic, prolina, glicina, lizina si arginina) pe care fibroblastii ii utilizeaza pentru sinteza de elastina si colagen, ce confera pielii elasticitate, flexibilitate si fermitate

Colagenul solubil nativ de origine marina asigura protectie fata de agresiunile pielii cauzate de factorii din mediul incojurator, in special expunerea la raze UV și are efect tensor, ce confera fermitate si rezistenta datorita abilitatii de a forma un strat de protectie care actioneaza similar unui liant pentru stratul cornos.


Mod de utilizare

Daca tenul tau este normal sau uscat, atunci foloseste Gelul micelar fara clatire din gama Ideal sau Apa micelara demachianta din gama Ideal, care indeparteaza machiajul rezistent, calmeaza iritatiile si hidrateaza intens tenul.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI