Păreri ESENTA termala Eau Thermale forum tratamente Uriage cu efect hidratant. Prospect, beneficii.

Sentiment păreri ESENTA termala Eau Thermale 100 ml Uriage, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre tratamente cosmetice pentru piele deshidratată, piele uscată, senzație de piele care strânge:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs cosmetic și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ESENTA termala Eau Thermale Uriage. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

uriiage esenta termala 100 ml pareri forumuri am folosit

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru piele deshidratată, piele uscată, senzație de piele care strânge.

Ce este și pentru ce se folosește

Acest tratament facial este destinat pielii lipsite de hidratare si stralucire. Este un concentrat care combina apa termala Uriage cu acidul hialuronic cu greutate moleculara mare. Utilizarea zilnica a acestei esente de apa stralucitoare ajuta la restabilirea echilibrului pielii, prin intarirea barierei pielii. 

Ofera o hidratare intensa si lumineaza tenul, iar textura sa apoasa si unica se imbina instantaneu cu pielea, fara a lasa urme de grasime, pentru o senzatie revigoranta de prospetime.  Compoziție

Aquaxyl (glucoza + xylitol): booster de hidratare.
Diglycerine.
Acid hialuronic HMW & LMW: hidrateaza si umple ridurile fine.
Polimer biomimetic: hidrateaza si protejeaza bariera cutanata.
Prodizia - extract de Arbore de matase: Imbunatateste luminozitatea tenului
Parfum rafinat floral-fructat.
Fara conservanti.

Mod de utilizare

Aplicați 3 - 4 picături de esență in palmă, uniformizați produsul în ambele palme și aplicați pe față pornind din centru și continuând spre pomeți.

Utilizați în fiecare zi.

Poate fi ținut la rece pentru efect de răcorire.

Poate fi utilizat ca produs singular de hidratare sau în combinație cu alt produs din rutina zilnică.

Reacții adverse și contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI