Păreri LACTOFERIN Imuno forumuri Dacia Plant comprimate imunitate. Rezumat prospect, beneficii.

Sentiment păreri Lactoferin Imuno comprimate Dacia Plant, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat timp se iau produsele cu lactoferină, am luat comprimate Lactoferin Imuno, beneficii și contraindicații:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment natural pentru imunitate de la Dacia Plant și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Lactoferin Imuno comprimate. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

lactoferin imuno dacia plant pareri forum am folosit
 
Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru întărirea imunității.

Ce este și pentru ce se utilizează comprimatele de Lactoferin Imuno

Suplimentul este o formula 100% naturala, cu 250 mg lactoferina, vitamina C, echinacea si uleiuri esentiale de citrice, recomandata pentru intarirea sistemului imunitar.

Lactoferina este o proteina regasita in lapte, ingredient esential pentru imunitatea noastra. Aceasta ajuta la absorbtia fierului in intestin si la furnizarea acestuia celulelor.

Lactoferina impiedica atasarea de celula a virusurilor si patrunderea acestora in celule si chiar replicarea virala dupa ce virusul a patruns in celula.

Beneficii si proprietăți terapeutice

- contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
- contribuie la apararea naturala impotriva radicalilor liberi
- acțiune imunostimulatoare
- acțiune antioxidanta

Lactoferina  Imuno se administrează profilactic, pentru intarirea sistemului imunitar si apararea naturala impotriva radicalilor liberi.


Mod de administrare

1 comprimat pe zi.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

 Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Intoleranta la lactoza sau la oricare dintre componentele produsului.