Păreri Lapte de MĂGĂRIȚĂ pentru copii capsule forum beneficii, contraindicații și mod de administrare

Sentiment păreri pastile Lapte de magarita pentru copii Sintofarm, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Lapte de magarita pentru plamani, Pastile lapte de magarita prospect, am folosit pastile lapte de magarita pareri, Lapte de magarita contraindicatii, Lapte de magarita plafar, Lapte de magarita dr max:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment pe bază de măgăriță și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Lapte de magarita pentru copii, 10 comprimate, Sintofarm. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri forum pastile cu lapte de magarita kids pt copii

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament în afectiunile pulmonare si respiratorii.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente.

Ce este și pentru ce se folosește

Tabletele si capsulele din lapte de magarita, contin lapte praf Biologic/Organic, produs de ferme certificate din Italia. Daca nu sunteti obisnuiti sau nu va place gustul laptelui, nu va faceti griji, deoarece acesta nu se simte in produsele noastre. 

Produsul contine ca ingredient active lapte de margarita organic liofilizat, bogat in vitamine, minerale, acizi grasi Omega 3 si 6, bacteria lactice si enzima lizozim , ceea ce ii confera calitati si efecte fiziologice similare cu ale laptelui matern.

Pentru copii, varianta kids, tablete masticabile, am adaugat aroma de portocale pentru a fi acceptat de catre ei.

Datele stiintifice ne releva faptul ca Laptele de Magarita este cel mai apropiat de laptele matern. Din acest motiv are un efect pozitiv asupra sanatii umane si ne poate ajuta in lupta organismului cu unele infectii.

Poate ajuta impotriva stafilococilor si a listeriozei, avand beneficii pozitive chiar si impotriva cancerului pulmonar.

Regenereaza flora intestinala si ajuta la apararea imunitatii prin continutul sa bogat in minerale, oligoelemente si imunoglobulina. Continutul bogat in acizi, Omega 3 si 6 ajuta si in lupta cu colesterolul.

Este o sursa naturala de Calciu pentru copiii si femeile aflate la menopauza.

Ingrediente compoziție

Lapte de margarita organic liofilizat, capsula : gelatine, dioxid de titan, agent de incarcare, celula microcristalina, agenti antiaglomeranti: talc , dioxid de siliciu colloidal, si stearat de magneziu, vegetal.


Mod de administrare

Tabletele pentru copii: 1 comprimat de 2 ori pe zi , se mesteca sau se dizolva intr-o cantitate mica de lichid, nu se inghit;

Tablete adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi;

Reacții adverse și c
ontraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la proteinele din lapte.

MAI POTI CITI