Pareri Ser pentru riduri profunde Physiolift AVENE forumuri Concentrat Contur de ochi

Sentiment păreri Avene Contur de ochi pentru riduri profunde PhysioLift, , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Avene physiolift farmacia tei, am folosit Avene physiolift ochi, Avene physiolift crema de noapte pentru riduri profunde:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Contur de ochi pentru riduri profunde PhysioLift, 15 ml, Avene. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament cosmetic care umple si netezeste ridurile din zona ochilor.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Contur de ochi pentru riduri profunde PhysioLift, 15 ml, Avene pareri forum am folosit
 

Ce este Serul pentru riduri profunde Physiolift AVENE

Serul pentru contrulul ochilor umple ridurile, netezeste si reda fermitatea pielii din jurul ochilor, reducand pungile si cele mai persistente cearcane datorite unei combinatii exclusive si patentate de activi complementari anti-rid.

Proprietati si beneficii terapeutice:

Umple si netezeste ridurile;
Reda fermitatea pielii din jurul ochilor;
Reduce pungile si cele mai persistente cearcane datorita ingredientelor active complemantare cu efect anti-aging;
Este hipoalergenic si non-comedogen;
Pielea beneficiaza de actiunea complementara a AscofillineTM, mono-oligomerilor acidului hialuronic, si retinaldehidei: pielea este reumpluta cu acid hialuronic si colagen;
Reduce pungile si cearcanele pronuntate, datorita efectelor decongestionante ale sulfatului de dextran.
Efect de calmare pentru ca are o concentratie bogata in Avène Apa termala.

Compoziție

Ingrediente active: mono-oligomeri, acid hialuronic, sulfat dextran, apa termala Avene.

Mod de utilizare

Se aplica o cantitate mica, in jurul ochilor.

Se poate utiliza începând cu vârsta de 18 ani.

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.

MAI POTI CITI