Pareri Theratuss ProNatural forumuri sirop de tuse beneficii, contraindicații si mod de utilizare

Sentiment păreri Theratuss ProNatural sirop de tuse 128g, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit sirop Theratuss, cat timp se ia Theratuss sirop de tuse:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment contra tusei și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre siropul de tuse Theratuss ProNatural. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri forum theratuss_pronatural_sirop

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva tusei la copii si la adulti.

Ce este si pentru ce se foloseste

Siropul de tuse Theratuss Pronatural este un dispozitiv medical care amelioreaza tusea uscata si tusea productiva si protejeaza mucoasa cailor respiratorii superioare.

Siropul de tuse Theratuss Pronatural previne iritatia mucoasei respiratorii prin crearea unui strat protector care limiteaza contactul mucoasei cu agenti externi si favorizeaza hidratarea mucusului, permitand astfel eliminarea acestuia.

Sirop de tuse cu actiune antioxidanta, ce contracareaza iritatia cauzata de radicalii liberi.

Ingrediente Sirop de tuse Theratuss Pronatural

Siropul de tuse contine Polifractin M.A., un complex pe baza de plante care este alcatuit dintr-o fractie polizaharidica din patlagina si nalba mare si o fractie polifenolica din turita mare, care in combinatie cu mierea contribuie la actiunea produsului asupra tusei, fara a altera mecanismele naturale de aparare ale organismului.  

Mod de administrare - doza Sirop de tuse Theratuss Pronatural

Copii cu varsta intre 1 si 6 ani: 1 lingurita (5 ml) cu sirop de tuse, administrata de doua ori pe zi.

Copii cu varsta peste 6 ani: 2 lingurite (10 ml) cu sirop de tuse, administrate de doua ori pe zi.

Adulti: 2 lingurite (10 ml) cu sirop de tuse, administrate de 2 sau 3 ori pe zi.
 
Daca este necesar, acest sirop de tuse poate fi administrat la dozele indicate de pana la 4 ori pe zi, chiar si la intervale mai scurte de timp. 

Se agita inainte de utilizare. Inchideti bine flaconul dupa fiecare utilizare. A se utiliza in termen de 3 luni de la prima deschidere. Spalati bine lingurita dozatoare dupa fiecare utilizare.

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.