Păreri Trimetazidina ATB 35 mg forum înlocuitor, mecanism de acțiune, prospect

Sentiment păreri  Trimetazidina ATB 35 mg , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Preductal sau trimetazidina, Trimetazidina inlocuitor, Prospect trimetazidina 35 mg, Trimetazidina mecanism de actiune:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui medicament și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Parerile persoanelor care au utilizat medicamentul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament care îmbunătățește utilizarea glucozei miocardice prin inhibarea metabolismului acizilor grași.

trimetazidina atb 35 pareri forumuri prospecte

• Ce este Trimetazidina Atb si pentru ce se utilizeaza

Trimetazidina optimizează procesele energetice la nivelul celulelor si protejează celulele inimii împotriva efectelor aportului de oxigen.

Acest medicament este destinat utilizarii la adulti, in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul anginei pectorale (durere in piept cauzata de boala coronariana).

MECANISM DE ACȚIUNE - Trimetazidina inhibă beta-oxidarea acizilor grași prin blocarea 3-cetoacil-CoA tiolazei cu lanț lung , care îmbunătățește oxidarea glucozei.

Studiile controlate la pacienții cu angină au arătat că trimetazidina crește rezerva de flux coronarian , întârzie astfel apariția ischemiei asociate cu efortul, limitează variațiile rapide ale tensiunii arteriale fără variații semnificative ale ritmului cardiac , scade semnificativ frecvența atacurilor de angină și duce la o scăderea semnificativă a utilizării nitraţilor .

Îmbunătățește funcția ventriculară stângă la pacienții diabetici cu boală coronariană . Recent, s-a dovedit a fi eficient la pacienții cu insuficiență cardiacă de diferite etiologii.

• Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Trimetazidina Atb

Nu luati Trimetazidina Atb:

  • dacă sunteți alergic la trimetazidina sau la oricare dintre celelalte componente ale  acestui medicament (enumerate la punctul 6).
  • daca aveti boala Parkinson: boala a creierului care afectează mișcările (tremuraturi, pozitie rigida, miscari incetinite si mers tarsait si dezechilibrat).
  • dacă aveți probleme severe ale rinichilor.
  • trimetazidina Atb nu este recomandat copiilor si adolescentilor cu varsta sub 18 ani
  • acest medicament va poate face sa va simtiti ametit si somnolent, ceea ce va poate afecta capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

• Compoziție Trimetazidina ATB 35 mg

Substanța  activa  este  diclorhidrat  de  trimetazidina.  Fiecare  comprimat  cu  eliberare  prelungita  conține diclorhidrat de trimetazidina 35 mg.

Celelalte componente sunt: nucleu: clorura de sodiu, povidona K 30, stearat de magneziu; film: acetat de celuloza (CA-398-10), hipromeloza (HPMC 6 cps).

• Cum sa luati Trimetazidina Atb

Doza recomandata de Trimetazidina Atb 35 mg este un comprimat de doua ori pe zi, in timpul meselor, dimineata si seara.

Daca aveti probleme cu rinichii sau daca aveti varsta peste 75 de ani, medicul dumneavoastra va poate modifica doza recomandata.

Inghititi comprimatul intreg cu o cantitate suficienta de lichid ca de exemplu un pahar cu apa.

Dupa 3 luni de tratament mergeti la medicul dumneavoastra pentru a vi se evalua beneficiile tratamentului. Daca nu s-a observat nici un beneficiu, intrerupeti tratamentul cu Trimetazidina Atb.

• Reacții adverse și contraindicații Trimetazidina ATB 35 mg 

Trimetazidina a fost tratată ca un medicament cu un profil ridicat de siguranță și tolerabilitate.

Frecvente:

Ameteli, durere de cap, dureri abdominale, diaree, indigestie, greata, varsaturi, eruptii trecătoare pe piele, mancarimi, urticarie si senzație de slăbiciune.

Rare:

Bătăi rapide sau neregulate ale inimii (numite si palpitatii), batai suplimentare ale inimii, batai accelerate ale inimii, scadere brusca a tensiunii arteriale la ridicarea in picioare care poate produce ameteli, senzatie de confuzie sau lesin, stare generala de rau, ameteli, caderi, inrosire trecatoare la nivelul fetei si gatului.

MAI POTI CITI