Păreri URIAGE Balsam Oleo-Relipidant Xemose forum am folosit. Rezumat prospect, beneficii si mod de utilizare.

Sentiment păreri URIAGE Balsam Oleo-Relipidant Xemose , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit uriage Xemose, cât durează tratamentul:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre URIAGE Balsam Oleo-Relipidant Xemose. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri forum uriage Balsam Oleo-Relipidant Xemose pentru fata si corp

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva pielii deshidratate și uscate.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente.

Ce este și pentru ce se folosește

URIAGE Xemose balsam oleo relipidant- Iarna și vara, este un lapte hidratant protector, cu textură fluidă și nelipicioasă care reduce deshidratarea și calmează senzațiile de strângere și disconfort. 

Ușor de distribuit, este adaptat zonelor cu pilozitate și tipurilor de piele cu cruste. Asigură hidratare timp de 24 de ore, lăsând pielea suplă și catifelată.

BENEFICII

• Calmează instantaneu

• Acest produs are o acțiune de calmare instantanee datorită cronoxiului.

• Asigură confort de lungă durată

• Are o triplă acțiune de barieră pentru calmare de lungă durată: Cerasterol 2F restabilește și întărește bariera pielii, complexul TLR2-Regul reglează bariera imună nativă și Apa Termală Uriage reechilibrează bariera microbiană.


Mod de administrare

Aplicati dimineata si sau seara pe pielea curata.

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.