Păreri Vichy SPF30 Slow Age Crema antirid zilnica corectare semne de îmbătrânire forum indicatii

Sentiment păreri Vichy SPF30 Slow Age Crema antirid zilnica corectare semne de îmbătrânire, raport extras din media opiniilor de pe forumurile cu recomandări despre Vichy Slow Âge Nuit, Vichy Slow ÂGE Fluid, Vichy Slow Âge eyes si Crema vichy slow age pret:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Vichy SPF30 Slow Age Crema antirid. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Vichy Crema antirid zilnica corectare semne de imbatranire SPF30 Slow Age pareri forumuri am folosit
 
Părerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament cosmetic pentru corectarea semnelor de îmbătrânire in curs de formare.

Ce este si pentru ce se foloseste

Vichy Slow este o crema zilnica pentru pielea normala si uscata, care face pielea mai puternica, reprimata, hidratata si radianta de sanatate si frumusete.

Aceasta crema contine Bifidus fortificant derivat din probiotice asociate cu Baicaline antioxidant, extract de rădăcină folosit pentru 2000 de ani in China si Apa termica Mineralizanta din Vichy.

Formula sa cremoasa si proaspătă este usor de aplicat pentru o hidratare imediata si o protectie optima a pielii normale la uscat.

Dupa aplicare, pielea este netezita si tonifiata, tenul este uniform, liniile fine sunt decolorate.  


Mod de utilizare

Aplicati pe fata curate pentru a netezi, tonifiata si a reduce aspectul liniilor fine.

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI