Polygemma 5 Cavitate bucală și gât pareri forumuri beneficii, indicații și mod de utilizare

Sentiment păreri Polygemma 5 Cavitate bucală și gât PlantExtrakt, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit, polygema 5, cît timp se ia și dacă îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,56


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Ce este și pentru ce se folosește

Polygemma 5 cavitate bucala si gat de la Plantextrakt este combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Viţă de vie, mlădiţe de Măceş şi Afin cu extract fitoterapic – suc de Echinacea purpurea herba

pareri polygemma 5 gat si cavitate bucala forum am folosit


Conform prospectului, principalele beneficii și indicații ale Polygemma 5 sunt:

• Are acţiune antiseptică, astringentă, cicatrizantă şi antiinflamatoare
• Creşte capacipatea de apărare a organismului
• Este vitaminizant (în special vitaminele A şi C), antioxidant
• Este recomandat şi pentru scăderea valorilor ASLO

Ingrediente compoziție:

Extracte gemoterapice din muguri de Viţă de vie, mlădiţe de Măceş şi Afin cu extract fitoterapic - suc de Echinacea purpurea herba.

Extractele gemoterapice au un conținut bogat in factori de creștere, enzime, proteine, aminoacizi, vitamine si saruri minerale, mult mai mare decat al părților adulte ale plantei.

Mod de administrare


Pentru adulţi şi copii peste 7 ani, se recomandă administrarea a câte 2 ml de 2-3 ori pe zi, diluate în puţină apă, înainte de mese, timp de minim 7 zile. 

Pentru copiii între 2 şi 7 ani doza se reduce la jumătate.

În cazuri recidivante se recomandă cure de 1-2 luni.

Reacții adverse și c
ontraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI