Potassium-U pareri forumuri picaturi oftalmice tratamentul hemoragiei oculare. Rezumat prospect, contraindicatii.

Sentiment păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre potassium-u prospect, Picaturi cataracta incipienta, Solutie oftalmica potassium-u pret, potassium-u farmacia tei, Potassium u colir, Picaturi cataracta quinax pret:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a ochilor.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Potassium-U picaturi oftalmice. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

potassium-u picaturi oftalmice pareri forumuri am folosit

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament in preventia hemoragiei oculare sau al tulburarilor de transparenta ale corneei, cristalinului si corpului vitros.

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste Potassium-U

POTASSIUM-U este o solutie oftalmica pentru instilatii oculare, izotonica, ce contine iodat de potasiu ca si aditiv. Se foloseste doar pentru uz oftalmic.

Iodatul de potasiu se comporta ca un inhibitor al radicalilor liberi. 

Proprietatile iodurii de potasiu il indica pentru preventia si tratamentul aditional al exudatului si hemoragiei oculare sau tulburarile de transparenta ale mediilor oculare (cornee, cristalin, corp vitros).  

Mod de utilizare picaturi de ochi POTASSIUM-U

Fara o recomandare medicala, se poate folosi pentru spalarea ochilor prin picurare in ochi sau prin aplicarea unor comprese. 

Produsul se foloseste pentru spalarea ochilor ca substanta de suport pentru unele procese de resorbtie oculara (in special exudate, hemoragii in corpul vitros si cataracta de diverse etiologii). 

Produsul poate fi folosit de adulti si copii.


Reacții adverse si contraindicații

Picaturile de ochi POTASSIUM-U nu sunt indicate in urmatoarele situatii:

hipersensibilitate la oricare dintre excipienti;
sarcina si alaptare;
piodermita cronica a tenului;
diateza hemoragica;
pacienti cu deficiente ale glandei tiroide;
nou-nascuti  

Efecte adverse picaturi de ochi POTASSIUM-U - in  general, POTASSIUM-U este bine tolerat de pacienti. Imediat dupa picurare, poate aparea o senzatie de usoara arsura locala. 

MAI POTI CITI