PROSTATAPROTECT Steaua Divina pareri forumuri, beneficii, contraindica'ii si mod de utilizare

Sentiment păreri PROSTATAPROTECT tinctura 50 ml, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre urotrin farmacia tei, prostate optimizer pret farmacia tei, Medicamente pentru prostata in farmacii, Prostaphytol farmacia tei sau urorec 8 mg>

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri prostataprotect forum am folosit suplimente steaua divina

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ProstataProtect. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament adjuvant in: afectiuni ale prostatei.

Ce este si pentru ce se foloseste tinctura Prostataprotect Steaua Divina

Prostataprotect extract hidroalcoolic echilibreaza functiile prostatei si a intregii zone genitale masculine. 

BENEFICII: Antiinflamator decongestiv diuretic antiseptic analgezic. 

INDICATII: Se recomanda ca adjuvant in: afectiuni ale prostatei (adenom de prostata prostatite etc.); afectiuni ale rinichilor si cailor urinare (infectii urinare mai ales la barbati – litiaza renala etc.) edeme; cancer de prostata si cancer al vezicii urinare. 

COMPOZITIE: Ghimpe (Xanthium spinosum), Ienupar (Juniperus communis), Pir (Agropyron repens), Pufulita-cu-flori-mici (Epilobium parvilorum), Urzica-moarta-alba (Lamium album), alcool etilic alimentar, apa deionizata.

Mod de administare

Cate 30-40 picaturi de 3 ori pe zi dupa masa intr-un pahar cu apa. 

Poate fi administrat in cure prelungite. 

Pentru un efect maxim se recomanda folosirea in asociere cu produsul Prostataprotect capsule.


Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Precautii la administrare: Gastrita hiperacida ulcer gastric si duodenal. Contraindicatii: Afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool conducatori auto alergie la oricare dintre componentele produsului. 

Interactiuni medicamentoase: Nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.

MAI POTI CITI