Scorțișoara vă poate ajuta să ardeți Grăsimea de pe burtă. Beneficii pentru Sănătate.

Atunci când este luată împreună cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate , scorțișoara vă poate ajuta să accelerați scădere în greutate sunt de părere mai mulți nutriționiști din întreaga lume.

Unele studii au sugerat că scorțișoara vă poate ajuta să pierdeți în greutate prin diferite mecanisme, cum ar fi creșterea ratei metabolice, stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și controlul apetitului.

Beneficii pentru sănătate ale scorțișoarei

Deși scorțișoara nu a fost încă aprobată pentru tratamentul sau prevenirea oricăror boli, cercetările sugerează că scorțișoara poate oferi diverse beneficii pentru sănătate. Iată care sunt acestea.

1) Gestionarea greutății: scorțișoara poate ajuta la controlul apetitului și la stimularea metabolismului. Consumul regulat de scorțișoară, împreună cu un stil de viață sănătos, vă pot ajuta să pierdeți câteva kilograme.

2) Îmbunătățirea sănătății creierului: scorțișoara poate ajuta la îmbunătățirea sănătății creierului și la reducerea riscului de afecțiuni precum Alzheimer și boala Parkinson, protejând creierul de inflamație și stresul oxidativ.

pareri cum te ajuta scortisoara sa arzi grasimea de pe burta

3) Gestionarea diabetului: studiile sugerează că scorțișoara ajută la îmbunătățirea sensibilității la insulină . Aceasta înseamnă că vă ajută organismul să răspundă mai bine la hormonul insulină, care ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Unele studii sugerează, de asemenea, că consumul regulat de scorțișoară poate reduce riscul de diabet.

4) Promovarea sănătății intestinale: scorțișoara poate ajuta la îmbunătățirea digestiei și a sănătății intestinale generale, ameliorând diaree, flatulență și sindromul intestinului iritabil .

5) Întărirea sistemului imunitar: antioxidanții din scorțișoară ajută la îmbunătățirea funcției sistemului imunitar. Poate ajuta la gestionarea infecțiilor, cum ar fi răceala obișnuită , gripa , infestările cu viermi, infecțiile fungice și toxiinfecțiile alimentare. Scorțișoara poate ajuta, de asemenea, la gestionarea alergiilor, cum ar fi febra fânului.


Care este valoarea nutritivă a scorțișoarei

Scorțișoara este un condiment popular folosit în gătit, precum și în medicamentele tradiționale. O linguriță (aproximativ 2,6 grame) de scorțișoară măcinată vă oferă:

Energie: 6,42 calorii
Proteine: 0,104 grame
Grăsimi: 0,032 grame
Fibre : 1,38 grame

Scorțișoara conține minerale (cum ar fi calciu, fier, zinc, magneziu, fosfor și potasiu), vitamine (cum ar fi vitaminele C, K și A și acid folic) și câteva alte substanțe benefice, inclusiv antioxidanți.