Serenesi Forte ESI pareri forumuri tonice împotriva oboselii fizice și mentale. Rezumat prospect.

Sentiment păreri  Vitreoclar Oro stickuri Sifi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit serenesi forte, cat timp se ia si dacă serenesi esi îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri Serenesi Forte form remedii oboseala fizica si mentala

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Serenesi Forte ESI, 60 capsule vegetale. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament eficient în perioadele de stres fizic și psihic.

Ce este și pentru ce se folosește 

SERENESI FORTE este un supliment natural eficient în perioadele de stres fizic și psihic si ameliorează starea de spirit proastă, caracterizată prin sentimente de lipsa încrederii, vinovăție, astenie, oboseală fizică și mentală, concentrare dificilă, pierderea interesului pentru activitățile zilnice.

BENEFICII

– remediu natural pentru stabilizarea stării de spirit,

– tonic-adaptogen cu o formulă complexă de extracte vegetale standardizate de Hypericum (700 mg pe zi) și Ashwagandha, Magneziu și Vitamina B6.

– Hypericum (sunătoare) ajută la reglarea dispoziției normale,

– rădăcina Ashwagandha (Withania) este utilă ca tonic împotriva oboselii fizice și mentale, facilitează relaxarea și bunăstarea mentală,

– Magneziul și vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și ajută la funcționarea normală a sistemului nervos,

– favorizează funcția psihologică normală și metabolismul energetic normal.


Compoziție

• Hypericum extract standardizat 0,1% 700 mg – hipericine totale exprimate ca hipericina 0,7 mg, 

• Ashwagandha (Withania) extract standardizat 10% 250 mg – aport de glicozide withanolidice 25 mg, 

• Vitamina B6 2,8 mg, 

•  Magneziu 112,8 mg.

Mod de administrare - dozaj

Se recomanda sa luati 2 comprimate pe zi, cu multa apa.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Solicitați sfatul medicului dumneavoastră înainte de a utiliza produsul dacă luați orice medicament, deoarece extractul de Hypericum poate interfera cu acestea și le poate inhiba activitatea. Extractul de hypericum este contraindicat copiilor și adolescenților.

MAI POTI CITI