SUSTIMUN păreri forumuri, rezumat prospect, beneficii, contraindicații și mod de utilizare

Sentiment păreri  capsule Sustimun Natur Produkt, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre sustimun ingrasa, am folosit sustimun, cat timp se ia sustimun:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a sistemului imunitar.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru stimularea și întărirea imunității la adulți.

pareri sustimun zdrovit forum am folosit

Ce este și pentru ce se folosește Sustimun capsule

Datorită procesului special de fabricație, eliberează treptat, pe parcursul mai multor ore, vitaminele și mineralele din compoziție, astfel, acestea acționează timp îndelungat, contribuind la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente compoziție per 1 capsulă de Sustimun: 

• Vitamina C 225 mg (281%), 
• Zinc 2,25 mg (23%), 
• Seleniu 25 µg (45%), 
• Vitamina D 5µg (100%).


Vitamina C, vitamina D și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C, zincul și seleniul au rol în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina D menține sănătatea sistemului osos și muscular.

Mod de administrare 

Adulți: 1 - 3 capsule pe zi înghițite cu apă. 

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Produsul nu este evaluat pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării. 

MAI POTI CITI