THYROIDAL HIPO păreri forumuri, prospect, beneficii și contraindicații, mod de utilizare

Sentiment păreri  Thyroidal hipo Dacia Plant, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit Thyroidal hipo, cat timp se ia Thyroidal hipo, Thyroidal hipo îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele suplimentului naturist Thyroidal hipo și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Thyroidal hipo. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Thyroidal hipo pareri forum suplimente Dacia Plant reglarea glandei tiroide

Parerile persoanelor care au utilizat Thyroidal hipo si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament pentru hipotiroidism și metabolism lent. Hipotiroidismul este o afectiune caracterizata prin secretia insuficienta de hormoni tiroidieni. 

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se utilizează Thyroidal hipo

Thyroidal hipo asigură sanatatea glandei tiroide fiind o sursa naturala de iod si seleniu organic, recomandata pentru sustinerea functionarii normale a glandei tiroide si reglarea metabolismului energetic.

Contribuie la la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide, la metabolismul energetic normal și ajuta la mentinerea nivelurilor normale ale colesterolului si lipidelor din sange.

Compozitie, ingrediente active Thyroidal hipo Dacia Plant

  • alge-brune (Fucus vesiculosus) - extract cu 0,2% iod (250 mg); 
  • guggul (Commiphora mukul) - rasina (100 mg); 
  • brahmi (Bacopa monnieri) - parti aeriene (90 mg); 
  • drojdie de bere cu seleniu si selenometionina (10 mg); 
  • ulei esential de mirt (Myrtus communis)(5 mg); 
  • ulei esential de mir (Commiphora myrrha)(5 mg);


Mod de administrare

1 comprimat pe zi. Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei.

Comprimatele se inghit cu apa. 

In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Hipertiroidism, intoleranta la oricare dintre componentele produsului

MAI POTI CITI