Uriage Eau Thermale păreri forum Gel hidratant pentru ten mixt-gras. Prospect, mod de utilizare.

Sentiment păreri Uriage Gel hidratant pentru ten mixt-gras Eau Thermale , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Uriage eau thermale prospect, Uriage eau thermale crema, Uriage eau thermale farmacia tei, Uriage hyseac eau thermale, Uriage xemose eau thermale

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Gel hidratant pentru ten mixt-gras Eau Thermale Uriage. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Uriage pareri forumuri Gel hidratant pentru ten mixt-gras Eau Thermale

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament cosmetic care asigura hidratarea tenului pentru 24 ore.

Ce este și pentru ce se foloseștre  

Uriage Gel hidratant pentru ten mixt-gras Eau Thermale este o cremă a cărei formulă conține Apă Termală Uriage și ajută astfel la refacerea barierei pielii pentru a menține un nivel optim de hidratare.

Aigură hidratarea tenului pentru 24 ore, grație Complexului Hidro-termal (având la bază Apa Termală Uriage) din componența sa;

Patch H2O, Aquaxil-ul și fitosqualanii din compoziția acestei creme, ajută la refacerea și protecția barierei cutanate, menținând un nivel optim de hidratare în piele.

Acționează asupra refacerii stratului de corneocite pentru a amplifica hidratarea cu efecte de durată.


Compoziție

Ingrediente active:  Complex hidro-termal.

Mod de utilizare

Aplicați produsul dimineața și/sau seara pe față și zona decolteului bine curățate. Evitați contactul cu ochii.   

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI