ALLERGODIL păreri forumuri spray nazal cu clorhidrat de azelastina cine a folosit, rezumat prospect și contraindicații

Sentiment păreri ALLERGODIL 0.1% spray nazal antialergic raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Allergodil cat timp se ia, cine a folosit Allergodil, alternative inlocuitor la Allergodil:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui medicament antialergic și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre ALLERGODIL 0.1% spray nazal antialergic. Am observat ca majoritatea celor care l-au utilizat sunt mulțumiți de acesta si de efectele sale benefice.
 
pareri forumuri Allergodil spray antialergic cine a folosit


Parerile persoanelor care au utilizat ALLERGODIL 0.1% spray nazal antialergic si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva alergiilor.

Ce este și pentru ce se folosește ALLERGODIL 0.1% spray nazal antialergic 

Indicatii terapeutice

Tratamentul  simptomatic  al  rinitelor  alergice  sezoniere  (febra  fanului)  si  al  rinitelor alergice nesezoniere (perene).

Grupa  farmacoterapeutica 

Decongestionante  nazale  de  uz  topic,  preparate  antialergice exclusiv corticosteroizi

Doze si mod de administrare 

Daca medicul dumneavostra nu v-a recomandat altfel, sunt valabile urmatoarele recomandari. Va rugam urmati recomandarile pentru ca altfel Allergodil poate sa nu aiba efectul asteptat.

Cat de des si cat Allergodil trebuie sa utilizati?

Daca medicul dumneavostra nu v-a prescris altfel, doza uzuala este de un puff spray nazal, solutie Allergodil in fiecare nara de 2 ori pe zi (dimineata si seara) (echivalent cu 0,56 mg clorhidrat de azelastina pe zi).

Allergodil poate fi utilizat pana la ameliorarea simptomelor, dar tratamentul nu trebuie continuat mai mult de 6 luni consecutive.

Ingrediente compozitie

Un puff (0,14 ml spray nazal, solutie) contine 0,14 mg clorhidrat de azelastina si excipienti: hipromeloza, edetat disodic dihidrat, acid citric anhidru, hidrogenofosfat disodic dodecahidrat, clorura de sodiu, apa purificata.

Reacții adverse și contraindicații

In cazuri rare, administrarea spray-ului nazal poate produce o iritare a mucoasei nazale, deja inflamate. Aceasta iritatie se poate manifesta ca senzatie de arsura, furnicaturi si stranut. In  cazuri izolate pot  sa  apara  sangerari  nazale. 

Administrarea necorespunzatoare (cu  capul aplecat spre spate) poate produce gust amar, ceea ce poate determina ocazional greata.

Nu utilizati Allergodil daca sunteti alergic la clorhidratul de azelastina sau la oricare dintre excipientii produsului.

Allergodil nu trebuie utilizat la copii cu varsta sub 6 ani.

 Allergodil nu este recomandat in primul trimestru de sarcina. Deoarece nu exista date suficiente privind siguranța administrării acestui produs in timpul alaptarii, Allergodil nu trebuie utilizat de catre mamele care alapteaza.


MAI POTI CITI