ETINERV păreri forumuri remedii regenerarea țesutului nervos central. Rezumat prospect, beneficii și mod de folosire.

Sentiment păreri ETINERV 30 comprimate, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit etinerv, beneficii si contraindicații, etinerv capsule îngrașă cât timp se ia:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva.

eninerv capsule pareti forumuri am folosit

Ce este și pentru ce se folosește Etinerv comprimate

Este un supliment util în toate cazurile de deficit care acționează la nivel central și periferic, în asistarea terapiei leziunilor nervoase mecanice și inflamatorii, sindroamelor cerebrale involutive primare (îmbătrânire prematură) sau secundare vasculopatiilor.

Supliment alimentar cu rol in sprijinirea si buna funcționare a țesutului nervos central, periferic și ocular, facilitând procesele sale de protecție și reparare.

Acid α-lipoic este un cofactor important al ciclului Krebs și un puternic antioxidant care se absoarbe rapid după administrarea orală. 

Se pare că previne deteriorarea cauzată de stresul oxidativ în sistemul nervos central și periferic.

Utilizarea acestuia este responsabilă de funcționalitatea celulară, promovează utilizarea glucozei și producerea de energie la nivel neuronal, crescând și sinteza neurotransmițătorilor.

Acidul nervonic asigură regenerarea tecii de mielină și îmbunătățirea generală a funcțiilor creierului, prin urmare reprezintă o alternativă excelentă pentru tratamentul adjuvant al patologiilor neuro-musculare și anti-îmbătrânire.

BENEFICII PRINCIPALE

✔ Regenerarea tecii de mielină
✔ Reducerea colesterolului total din sânge
✔ Tratament adjuvant în patologii neuromusculare (și distrofie musculară)
✔ Adjuvant al creșterii și dezvoltării creierului copilului
✔ Acțiune anti-îmbătrânire, anti-stres și îmbunătățirea abilităților de memorie
✔ Adjuvant în bolile de piele de origine autoimună
✔ Îmbunătățirea generală a funcțiilor creierului

Ingrediente compoziție 

Acid alfa-lipoic (40%); L-acetil-carnitină (33,3%); agenți de acoperire: hidroxipropilmeticeluloză, talc, shellac alimentar, colorant: dioxid de titan; gluconat de zinc (7%); Acid nervonic (6,6%); maltodextrină din porumb; e.s. de Mirtilo nero tit. 2,5% în antocianozide (Vaccium mirtyllus L., fructe, maltodextrină din porumb) (6,6%); agenți anti-aglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; Vitamina B3 (Nicotinamida) (1,2%); Seleniu-L-metionină (0,6%); Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) (0,16%); Vitamina B12 (cianobalamină) (0,0001%).

Mod de utilizare: 

Se recomandă administrarea a două comprimate pe zi, pentru a fi înghițite fără a mesteca sau rupe.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Produsul conține acid α-lipoic, prin urmare, dacă sunteți tratat cu medicamente hipoglicemiante, consultați medicul înainte de a utiliza produsul.

MAI POTI CITI