Gel de dus cu Argan Dermomed pareri forumuri am folosit, beneficii, indicatii si mod de utilizare

Sentiment păreri Gel de dus cu argan, 1000ml, Dermomed, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat timp se foloseste Gelul de dus cu Argan, prospect, indicatii si cat timp se foloseste:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui fel de dus cu argan și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a pielii.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare geluri de dus cu argan după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Gel de dus cu argan, 1000ml Dermomed pareri forum am folosit

Descriere si informații despre Gel de dus cu Argan Dermomed

Gelul de dus Dermomed cu ulei de argan conferă pielii corpului hidratare si catifelare. Curata delicat chiar si cele mai sensibile epiderme. 

Hraneste si protejează pielea, conferindu-i finete pentru intreaga zi. Cu un parfum excelent, persistent, particular, gelul de dus Dermomed cu ulei de argan va ofera o senzatie de prospetime si senzualitate.

Produs testat dermatologic.

Ingrediente compozitie: Water, sodium laureth sulfate, glycerin, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, sodium arganamphocetate, С12-13 alkyl lactate, lauramine oxide, flavoring, citric acid, tetrasodium, acetic acid ethylenediamine, synthetic polymers, acrylates, benzyl alcohol, benzylcyronecellular silicaolate, hydroxyl alcohol, benzylcyronecellular silica , methylisothiazolinone.

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica de gel pe maini sau pe o carpa de spalat, spumati, distribuiti pe corp si clatiti.Reacții adverse si contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.

A se evita contactul cu ochii.

In caz de contact cu ochii, a se spala imediat si abundent cu apa.


MAI POTI CITI