Gerovital H3 Evolution pareri forumuri masca regeneranta de noapte. Beneficii si cat timp se foloseste.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Mască Regenerantă Nocturnă Gerovital H3 Evolution Perfect Look pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat masca de noapte Gerovital H3 Evolution  și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru hidratare intensivă și de durată.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre catalog produse Gerovital H3 Evolution, am folosit masca de noapte Gerovital H3 Evolution:

  • Utilitate: 4,45 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,44 din 5
  • Calitate: 4,43 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora
. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Acidul Hialuronic 4D, cu 4 greutăți moleculare diferite, îi conferă o paletă largă de beneficii: hidratare intensivă și de durată, efecte de regenerare a pielii din interior, de creștere a fermității și de diminuare a ridurilor.

Infuzia de uleiuri naturale: Uleiul din semințe de Trandafir Sălbatic, Uleiul de Măsline, Squalane-ul au importante efecte de hidratare și creștere a elasticității.

masca regeneranta gerovital h3 evolution pareri forumBeneficii si proprietati terapeutice cosmetice Mască Regenerantă Nocturnă Gerovital H3 Evolution Perfect Look

➢ Decongestionează tenul. Tenul devine radiant. Acid Hialuronic 4D.
➢ Pentru aplicare nocturnă
➢ Regenerează pielea din interior
➢ Crește fermitatea și diminuează ridurile
➢ Hidratare intensivă și de durată
➢ Conține Extract Ecocertificat din fructele de piper Sichuan
➢ Structură ușoară de gel elastic
➢ Rezultatul: piele proaspătă, netedă, cu strălucire tinerească

Mod de utilizare

Se utilizează zilnic, sau cel puțin de 3 ori pe săptămână, după demachiere.

Se masează delicat pe piele înainte de culcare, se lasă să fie absorbită total, fiind rezistentă la transferul pe lenjerie.

Se utilizează singură, sau se poate aplica înainte un ser, sau o crema de noapte, în strat foarte subțire, care se lasă absorbite complet în piele, înainte de aplicarea măștii.

Precuatii si contraindicatii

Gerovital H3 Evolution masca nocturna nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI