Păreri Centrum Silver 50+ complet de a A la Z. Prospect, contraindicații, mod de utilizare.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Centrum Silver 50+ complet de a A la Z  pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest supliment cu vitamine pentru adulți cu vârsta de peste 50 ani.

Părerile persoanelor care au utilizat Centrum Silver 50 și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este supliment alimentar cu vitamine, minerale si luteina cum mari beneficii pentru adulții cu vârsta peste 50 ani.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Centrum Silver 50+ complet de a A la Z

  • Utilitate: 4,52 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,41 din 5
  • Calitate: 4,42 din 5
  • Siguranță: 4,41 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

centrum silver 50 + pareri forum am folosit
 
Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar imbunatatit, pentru optimizarea beneficiilor zilnice asupra sanatatii. Este complet, avand o formula echilibrata, special creata pentru adulti cu varsta de peste 50 ani. Supliment alimentar cu vitamine, minerale si luteina. 

Fierul este necesar pentru transportul oxigenului in sange. Manganul, Magneziul si Fosforul indeplinesc roluri cheie in administrarea nivelurilor energetice din organism, pe parcursul intregii zile, iar iodul este necesar metabolismului energetic.

Beneficii:

Imunitate: contine antioxidanti importanti pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

Vitalitate: contine gama completa de Vitamine B, pentru mai multa energie.

Ochi sanatosi: contine vitamina A si luteina in cantitati echilibrate, pentru a ajuta la mentinerea unor ochi sanatosi.

Oase sanatoase: contine Ca si vitaminele D si K pentru a ajuta la sanatatea sistemului osos.
Sanatatea pielii: Centrum combina Vitaminele A, C, biotina si nicotinamida, toate acestea contribuind la sanatatea pielii.

Ingrediente compoziție: Fosfat dibazic de calciu; oxid de magneziu; vitamina C; agenti de incarcare: E460/ E464; clorura de potasiu; amidon modificat; stabilizator: E1202; niacinamida; vitamina E; maltodextrina; calciu-D-pantotenat; amidon; fumarat feros; oxid de zinc; sulfat de mangan; emulsifianti: E470b/ E433; sirop de glucoza; antiaglomerant: E551; beta-caroten; vitamina B6; vitamina B1; vitamina B2; gelatina; luteina; sulfat de cupru; sucroza; vitamina A; acid folic; clorura de crom; molibdat de sodiu; iodura de potasiu; biotina; selenat de sodiu; ulei vegetal; vitamina K; antioxidant: E321; vitamina D; vitamina B12; coloranti: E171/ E153.

Mod de administrare: 1 comprimat/zi, pentru adulti de peste 50 ani. Comprimatele au un invelis special, care le face usor de inghitit.

Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI