Păreri FitofibromSTOP forum Steaua Divină prospect, beneficii, cine a folosit, oferte Dr. Max

Sentiment păreri Fitofibromstop, 50ml, Steaua Divina , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Fitofibromstop este bun pentru uter, am folosit Fitofibromstop, Fitofibromstop îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Fitofibromstop, 50ml, Steaua Divina. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

 
Fitofibromstop pareri forumuri cat timp se ia

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament in caz de fibrom uterin, chisturi ovariene.

Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește Fitofibromstop, 50ml, Steaua Divina

Fitofibromstop extract hidroalcoolic contribuie la sustinerea sanatatii aparatului genital feminin. Este un supliment alimentar cu acțiune reglatoare asupra aparatului genital feminin. 

Este indicat in caz de fibrom uterin, chisturi ovariene, endometrioza sau tulburari menstruale (menometroragie, dureri menstruale).

Compozitie ingrediente active: Daruharidra (Berberis aristata), Nirgundi (Vitex negundo), Yavani (Trachyspermum ammi), Ashoka (Saraca indica), Guggul (Commiphora mukul).

Mod de administrare - dozaj: cate 2 capsule de 3 ori/zi, inainte de masa, sau dupa sfatul medicului. Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac. 

Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5 - 10 minute, apoi se inghite cu apa). 

Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului timp de 3 luni.


Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Este contraindicat în sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.


MAI POTI CITI