Păreri forumuri L’Oréal Revitalift Glycolic peeling toner loțiune tonică exfoliantă. Preturi catalog Notino reduceri.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre L’Oréal Revitalift Glycolic peeling toner loțiune tonică exfoliantă  pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament cosmetic 

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre cea mai buna loțiune exfoliantă de la L'Oreal

  • Utilitate: 4,42 din 5
  • Eficiență 4,44 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,40 din 5
  • Calitate: 4,42 din 5
  • Siguranță: 4,41 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este ;i pentru ce se foloseste

Produsul tonic L’Oréal Paris Revitalift Glycolic peeling toner ajută la curățarea finală, la armonizarea și la înviorarea pielii.

loreal-paris-revitalift-glycolic-peeling-toner-lotiune-tonica-exfolianta_pareri forum am folosit

Caracteristici: si beneficii terapeutice

poate fi folosit și la un ten sensibil
reduce imperfecțiunile tenului
iluminează și uniformizează tenul
netezește și catifelează pielea

Efecte: iluminare, exfoliere, împotriva petelor pigmentare, restaurează densitatea pielii

Cum se utilizează:

Se aplică pe un tampon cosmetic și se tratează pielea, cu mișcări circulare. 

Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.  


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 


Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI