Păreri IOD Natural Herbagetica forumuri am folosit, de unde cumpăr. Rezumat prospect, contraindicatii.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre IOD Natural Herbagetica  pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat capsulele de IOD Natural Herbagetica și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament naturist pentru buna functionare a glandei tiroide.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre iod natural beneficii, iod natural bio zenyth îngrașă, pastile cu iod pentru glanda forum, Iod natural dvr cât timp se ia:

  • Utilitate: 4,44 din 5
  • Eficiență 4,41 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,40 din 5
  • Calitate: 4,41 din 5
  • Siguranță: 4,41 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

pareri forum am folosit iod natural herbagetica contraindicatii

Ce este și pentru ce se folosește  IOD Natural Herbagetica

Produsul Iod Natural asigura aportul esenţial de Iod, pentru a completa deficitul alimentar.  Concentraţia de 500 mcg Iod/capsulă, asigură peste 333,33% din necesarul zilnic calculat de Iod. 

Iod Natural are o compoziție complexă alături de extractele de Ashwagandha și Salvie pentru a ajuta la buna funcționare a tiroidei si pentru a regla metabolismul.

Iod Natural este obținut dintr-o sursă foarte bogată de Iod, Alga Fucus (Fucaceae Fucus vesiculosus L.). Este un timp de algă, marină de culoare brună recunoscută pentru aportul de Iod pe care îl aduce și pentru susținerea activității tiroidiene.

Iodul extras din alga Fucus este sub formă de precursor natural al hormonilor tiroidieni T4 și T3. În această formă, Iodul este eficient în metabolizarea celor doi hormoni tiroidieni, proces care are loc în glanda tiroidă la nivelul celulelor foliculare tiroidiene.

BENEFICII

Buna funcționare a glandei tiroide
Funcționarea normal a sistemului nervos
Producția normal de hormoni tiroidieni
Buna funcționare cognitivă
Scăderea nivelului estrogenilor
Sănătatea pielii
Scăderea hormonilor estrogenici
Asigurarea confortului digestive
Menținerea echilibrului mental
Menținerea metabolismului energetic normalMod de adninistrare - dozaj

Câte 1 capsulă pe zi

Contraindicații și efecte adverse 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Produsul este contraindicat persoanelor care sufera de hipertiroidie. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

MAI POTI CITI