PhytoColor vopsea de păr fără amoniac păreri forumuri, Instrucțiuni de folosire, beneficii și contraindicații

Am cautat mai multe păreri pe forumuri despre PhytoColor vopsea de păr fără amoniac pentru a fi cat mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de aceasta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin ca într-adevăr acesta este un bun tratament de colorare a părului.

Sentimentul recenziilor si părerilor clienților este pozitiv si exprima încrederea și mulțumirea acestora.

Cu toate ca PhytoColor vopsea de păr fără amoniac nu este unul din cele mai populare produse, după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. Cei care vorbeau despre acesta, spuneau ca este un produs de calitate care merita cumpărat.

phytocolor-vopsea-par-fara-amoniac_pareri forum am folosit
 
Distributia parerilor si comentariilor celor care au cautat informatii despre Vopsea phyto farmacia tei, Vopsea phyto catalog, cine a folosit Vopsea phyto
  • Utilitatea produsului: 4,43 din 5
  • Funcționează produsul cum este descris: 4,45 din 5
  • Este produsul ușor de administrat: 4,39 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,45 din 5
  • Au avut alții o experienta buna cu produsele Phyto : 4,45 din 5

Ce este și pentru ce se folosește

Obțineți o culoare vibrantă și strălucitoare a părului, cu Phyto Color! Experții Phyto în colorare, creează prima vopsea permanentă cu până la 74% pigmenți botanici, fără amoniac.

Formula este îmbogățită cu un amestec de pigmenți botanici originali, obținuți din 5 plante producătoare de coloranți, selectate pentru puterea lor superioară de pigmentare. Concentrația ridicată a acestora asigură o culoare intensă, naturală și strălucitoare.

Caracteristici si beneficii

♦ asigură o culoare intensă și radiantă
♦ acțiune blândă asupra scalpului
♦ hrănește părul
♦ culoare vibrantă de lungă durată
♦ amestec unic de pigmenți botanici
♦ acoperă 100% firele albe de la prima aplicare

Ingrediente compoziție Phyto Color vopsea de păr fără amoniac 

  • ulei de monoï și jojoba – uleiuri 100% botanice, oferă părului strălucire
  • extract de scoarță de jujube – ameliorează senzația de disconfort
  • epaline – proprietăți anti-iritante, care învelesc scalpul într-un film protector
  • fără amoniac

Mod de aplicare  Phyto Color vopsea de păr fără amoniac 

Se aplică pe părul uscat.

Pentru părul care nu a fost niciodată tratat prin culoare în trecut – aplicați amestecul de produs la rădăcini și pieptănați restul produsului prin păr până la vârfuri. Lăsați să acționeze timp de 30 de minute.

Pentru părul deja vopsit, când culoarea naturală apare la rădăcini – aplicați amestecul de produs la rădăcini și lăsați să acționeze timp de 20 de minute. 

Apoi, pieptănați restul produsului prin păr și lăsați să acționeze timp de 10 minute.

După aplicare, clătiți bine cu apă caldă.


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija pentru că datorită ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa îl folosești.

Pentru persoanele cu reacții alergice este recomandat să se efectueze un test de sensibilitate a pielii cu 48 de ore înainte de utilizarea produsului.

MAI POTI CITI