URIMIL FORTE MAX pareri forumuri am folosit, prospect, beneficii, mod de utilizare si contraindicatii

Sentiment păreri URIMIL FORTE MAX , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre contraindicații urimil forte, cat timp se ia urimil fortem urimil forte dr max ingrasa, inlocuitor urimil>

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui supliment și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Urimil Forte Max. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva durerilor neuropatice.

Ce este si pentru ce se foloseste Urimil Forte Max

urmil forte max pareri forum am folosit cat timp se ia

Urimil Forte Max este cel mai nou produs din seria Urimil - o serie de produse recomandate de specialiști pentru simptomele neuropatiei. 

Urimil Forte Max este conceput pentru pacienții cu dureri neuropatice și susține funcționarea normală a sistemului nervos periferic și funcționarea normală a mușchilor.

Fiecare capsulă de Urimil Forte Max conține o combinație optimă de 9 ingrediente active. Acum, cu și mai multă uridină și citidină - nucleotide cheie pentru buna funcționare a sistemului nervos.

Ingrediente compozitie Urimil Forte Max

Magneziu - 101 mg

Uridin monofosfat (UMP, nucleotide) - 70 mg

Vitamina B3 (niacină, nicotinamidă) - 10 mg NE

Citidin monofosfat (CMP, nucleotide) - 9,3 mg

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) - 6 mg

Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) - 4 mg

Acid folic - 400 mcg

Vitamina B12 (cianocobalamina) - 10 mcg

Vitamina D (colecalciferol) - 10 mcg


Doza recomandata:

1 capsulă de Urimil Forte Max pe zi.

Cat timp se ia Urimil Forte Max

Pentru un efect optim, se recomandă administrarea Urimil Forte Max timp de 3-6 luni.

Reacții adverse si contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute in urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

A nu se utiliza în timpul sarcinii, alăptării și de către copiii de sub 6 ani. 

MAI POTI CITI