Vichy Dercos Bipack sampon antimatreata păreri forumuri cine a folosit. Prospect, mod de folosire și contraindicații.

Sentiment păreri Vichy Dercos BiPack sampon antimatreata, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Sampon vichy dercos dona dr max, Sampon vichy dercos antimatreata, Vichy dercos sampon 390 ml, sampon vichy dercos 1+1, vichy dercos anti-dandruff, Vichy dercos sampon antimatreata scalp sensibil

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților este emoția pe care clienții o au față de o marcă / produs / serviciu. Înțelegerea sentimentului clienților este crucială pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Din părerile de pe forumuri am aflat că foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs cosmetic și afirmă că datorită lui și-au îmbunătățit starea de sănătate a părului si au scăpat de mătreață.

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Vichy Dercos Bipack sampon antimatreata. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

pareri Vichy Dercos Bipack sampon antimatreata forum am folosit

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat schema de utilizare sustin ca intr-adevar acesta este un bun tratament împotriva mătreții.

Cu toate ca nu este unul din cele mai populare produse după părerea noastră este unul din cele mai eficiente. 

Ce este și pentru ce se folosește șamponul Vichy Dercos Bipack

Samponul pentru par uscat, Dercos de la Vichy, are o actiune avansata împotriva parului cu matreata si a mancarimilor scalpului. 

Poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati pentru menținerea microbiomului si eliminarea matretii vizibile cu pana la 100%.

Vichy Dercos sampon antimatreata se bazează pe tehnologia Seleniu DS pentru a avea efecte vizibile imediat si pentru a preveni recidiva pe o perioada de pana la 6 saptamani.

Acest sampon antimatreata pentru par uscat nu contine parabeni si este testat dermatologic. Samponul Dercos Vichy poate fi raspunsul pentru cei care cauta cel mai bun sampon antimatreata.

Mod de Utilizare: 

La prima aplicare, lasati sa actioneze timp de 2 minute si apoi clatiti. La aplicarea următoare, masati samponul in par si apoi clatiti. 

Durata recomandata a tratamentului: 4 saptamani. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.Reacții adverse și contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija atunci când ta cazuri de efecte secundare iar datorita ingredientelor pe care le conține, poți chiar să ai sau să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, iti sugeram sa citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești alergic la acestea înainte sa il folosești.


MAI POTI CITI