AMBROXOL 0.75% picături orale soluție, 20 ml, Tis păreri forumuri, prospect, mod de utilizare și contraindicații

Părerea recenziilor despre AMBROXOL picături orale 0,75% solutie, 20 ml, Tis extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor Ambroxol picaturi copii. Pentru ce este ambroxol, Ambroxol picaturi 0.75 prospect, Ambroxol sau bromhexin.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,57


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest rezumat al prospectului găsiți: Ce este Ambroxol 0.75% picaturi și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați Ambroxol 0.75% picaturi ; Compoziție Ambroxol 0.75% picaturi ; Cum să utilizați Ambroxol 0.75% picaturi ; Reacții adverse posibile si contraindicatii Ambroxol 0.75% picaturi 

amboxol picaturi orale tis pareri forum cine a folosit

Ce este și pentru ce se folosește Ambroxol 0,75% picaturi orale

Indicat in tratamentul tulburarilor de secretie bronsica (sputa vascoasa), in special in cazul afectiunilor bronsice acute si acutizarilor bronhopneumopatiilor cronice la copii. 

Se poate administra pre si postoperator pentru preventia complicatiilor respiratorii.

Ingrediente active per ml: 7.5 mg clorhidrat de ambroxol si excipienti.


Mod de administrare:

1 ml picaturi orale solutie contine 7.5 mg clorhidrat de ambroxol. 1 ml solutie contine 20 picaturi.

Copii sub 2 ani - doza recomandata este de 5-10 picaturi de 3 ori pe zi.

Copii intre 2-5 ani - doza recomandata este de 10-20 picaturi de 3 ori pe zi.

Daca nu exista alte recomandari, durata tratamentului nu va fi mai mare de 4-5 zile. Durata tratamentului va fi stabilita de catre medicul specialist.


Reacții adverse și contraindicații

Administrarea clorhidratului de ambroxol se va face cu prudență la pacienții cu afecțiuni hepatice severe sau insuficiență renală.

Clorhidratul de ambroxol se va administra cu prudență la pacienții cu tulburări ale mecanismului de eliminare a secreției bronșice (sindromul de cili imobili) sau la cei cu hipersecreție de mucus, datorită riscului de congestie bronșică. 

Dacă dezvoltaţi o erupţie trecătoare pe piele (inclusiv leziuni ale mucoaselor, cum sunt mucoasa bucală, faringiană, nazală, oculară şi genitală), opriţi administrarea clorhidratului de ambroxol şi adresaţi-vă imediat medicului. 

MAI POTI CITI