GUERLAIN Abeille Royale Intense Repair pareri crema crema intens hidratanta pentru ten sensibil si uscat

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre GUERLAIN Abeille Royale Intense Repair Youth Oil-in-Balm crema intens hidratanta  pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul cosmetic și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru tenul uscat si sensibil.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre cele mai bune creme intensiv hidratante cu efect de iluminare, unificare, fermitate:
 
  • Utilitate: 4,54 din 5
  • Eficiență 4,44 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,39 din 5
  • Calitate: 4,42 din 5
  • Siguranță: 4,41 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

guerlain-abeille-royale-intense-repair-youth-oil-in-balm-crema-intens-hidratanta_pareri forum am folosit

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Informatii despre produs

Uleiul-in-balsam pentru tineret Intense Repair de la Guerlain este special formulat pentru a calma si repara imediat chiar si pielea uscata sau slabita.

Formula non-grasa combina tehnologia Dynamic Blackbee Repair, concentrata in miere neagra de albine din insula Ouessant, cu un complex puternic de ingrediente active emoliente si tonice: Cicawax. In decurs de o ora, bariera cutanata este reparata. 

In 7 zile, refacerea tinereasca a pielii este vizibila. Pielea este vizibil mai fina, mai ferma si mai stralucitoare. 

Poate fi folosit zilnic, sau ca mască sau tratament țintit pentru a ajuta la revitalizarea pielii uscate. 

După o lună de aplicare de două ori pe zi, pielea pare mai netedă, strălucirea vizibilă este sporită, iar textura pielii pare rafinată.


Produsul cosmetic nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI