NIVEA Magnesium Dry pareri forumuri deodorante cu MAGNEZIU ACTIV fără aluminiu

Părerea recenziilor despre deodorantele NIVEA Magnesium Dry extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune deodorante cu magneziu activ si fara aluminiu:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează NIVEA Magnesium Dry; Înainte să utilizați NIVEA Magnesium Dry ; Compoziție : Cum să utilizați NIVEA Magnesium Dry; Reacții adverse posibile si contraindicatii

NIVEA a creat o nouă gamă de deodorante, care să acționeze în echilibru cu mecanismele naturale ale organismului: NIVEA Magnesium Dry. 

pareri NIVEA Magnesium Dry deodorante rollon forum am folosit

Formula unică și inovatoare folosește puterea minerală a magneziului activ pentru a te menține protejată și revigorată și pentru a avea grijă de pielea delicată a subrațului. Descoperă gama și încearcă primul deodorant cu magneziu activ derivat natural și fără aluminiu de la NIVEA!

Formulele delicate au grijă de pielea fină a subrațului, în timp ce oferă protecție inspirată de natură împotriva transpirației.

Acest magneziu acționează ca o barieră împotriva transpirației, oferind protecție naturală cu 0% alcool și 0% aluminiu.

Și pentru că ambele au un format de tip roll-on, sunt foarte ușor și practic de purtat in geantă, deci te poți bucura de aceeași protecție împotriva transpirației și prospețime, oriunde-ai fi!

Parfumul plin de prospețime te va însoți întreaga zi, iar formula fără alcool etilic previne iritațiile, senzațiile de mâncărime sau roșeața.


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI