Pareri am folosit AA Cosmetics Men Advanced Care gel exfoliant de curatare facial

Părerea recenziilor despre AA Cosmetics Men Advanced Care gel exfoliant de curatare facial extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre gel de curatare imbogatit cu uleiuri esentialem, crema intens hidratanta faciala:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este si pentru ce se utilizeaza AA Cosmetics Men Advanced Care gel exfoliant de curatare facial

Exfoliatorul pentru ten AA Cosmetics Men Advanced Care curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.

AA Cosmetics Men Advanced Care gel exfoliant  pareri forum am folosit

Caracteristici si beneficii:

spală și curăță temeinic întreaga față
înlătură punctele negre și excesul de sebum
desfundă porii astupați
produsul este creat special pentru nevoile pielii bărbătești
netezește și catifelează pielea
îndepărtează celulele epiteliale moarte

Cum se utilizează: Se aplică pe fața umedă, prin masaj delicat și se clătește atent cu apă. A se evita zona ochilor.

Contraindicatii si precautii

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI