Păreri Cellucor Formula ANABOLICĂ P6 Ultimate forum am folosit. Prospect, beneficii și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Cellucor Formula ANABOLICĂ P6 Ultimate  capsul extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor Formula anabolica P6, Cellucor îngrașă, cât timp se ia Cellucor Forumula Anabolica:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Cellucor Formula ANABOLICĂ P6 Ultimate; Înainte să utilizați Cellucor Formula ANABOLICĂ P6 Ultimate ; Compoziție  P6 Ultimat : Cum să utilizați Cellucor Formula ANABOLICĂ P6 Ultimate; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Cellucor P6 Ultimate capsule pareri forum am utilizat


P6 Ultimate este cel mai puternic produs P6 de la Cellucor pana in prezent. 

Cu un amestec de ingrediente ce va pot ajuta sa atingeti obiectivele, 

P6 Ultimate ofera suport pentru antrenamentele mai dificile. Fiecare antrenament intens este sustinut indeaproape de P6 Ultimate, ce va ofera impulsul de care aveti nevoie pentru a duce obiectivele la un alt nivel.

Beneficii și proprietăți terapeutice:

P6 Ultimate este o formula anabolica naturala sub forma de capsule;

Contine extract din Long Jack LJ100 si Ashwagandha KSM-66, formule studiate clinic;

Ofera AlphaSize A-GPC, un derivat premium din colina, ce sustine functia 
memoriei;

Formula cu Zembrin, un nutrient cheie ce ofera suport al activitatii cerebrale;

Alte ingrediente: Invelis capsula (gelatina, dioxid de titan, FD&C Green 3, FD&C Red 40, FD&C Yellow 6, FD&C Red 3, FD&C Blue 1), stearat vegetal de magneziu, dioxid de siliciu, faina de orez.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati o portie de servire (5 capsule) zilnic inainte de mic-dejun sau pranz. 

Pentru cele mai bune rezultate, folositi timp de 8 saptamani alaturi de un program de exercitii fizice pentru anduranta. 

Contraindicații și efecte secundare

Nu depasiti 5 capsule pe zi. Folositi doar conform indicatiilor.

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI