Păreri Saffee Acne Skin forum set pentru ten acneic. Beneficii, contraindicații și mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre Saffee Acne Skin forum set pentru ten acneic extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre produse Saffe pentru tratamentul coșurilor, cât durează tratamentul cu Saffee Acne Skin, cine a folosit:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este setul Saffee Acne Skin de la Notino si pentru ce se folosește

saffee-acne-skin-set-pentru-ten-acneic_pareri forum am folosit

Setul cosmetic pentru ten problematic Saffee Acne Skin trebuie să devină o parte esențială a rutinei voastre de îngrijire zilnice.

Substanțele active din cremele de zi și de noapte din seria SAFFE acționează sinergic, oferind, încă de la prima aplicare, o îngrijire eficientă contra acneei, care reface echilibrul hidric al tenului. 

Tenul este imediat calm, mat, fără zone roșii și uscăciune excesivă - totul datorită efectului combinat al ingredientelor.

Gelul hidratant Saffee Acne Skin, cu o textură lejeră unică, hidratează tenul în profunzime și îl calmează, încă de la prima utilizare. Pe termen lung, reduce roșeața și luciul în exces și combate cauzele acneei.

• Masca de noapte Saffee Acne Skin reprezintă o abordare modernă a îngrijirii pielii - textura delicată și cremoasă combină crema de noapte și masca de față într-un singur produs. 

Rețeta unică are efect emolient durabil, reducând vizibil porii dilatați și comedoanele, după numai 1 lună de utilizare regulată.

Mod de aplicare și durata tratamentului:

Gelul hidratant Saffee Acne Skin se aplică dimineața, iar masca de noapte se aplică seara, pe tenul curat și tonifiat. 

Dacă folosiți, de asemenea, tratamentul intens Saffee sub formă de fiole și/sau serul Saffee sub formă de picături, ordinea de aplicare este următoarea: 

1. tratamentul sub formă de fiole (jumătate de fiolă), 
2. serul Saffee sub formă de picături, 
3. gelul hidratant/masca de noapte Saffee.


Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs cosmetic de bună calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI