Păreri Spazz Forte 80 mg. Prospect, beneficii, cât timp se ia și ce contraindicații are.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre SPAZZ Forte 80 mg alternativă la NO-Spa pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din colica renală sau biliară.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre spazz forte prospect, spazz sau no-spa, Spazz 40 mg, Spazz forte 80 mg, No spa forte pret, Antispasmin forte pret

  • Utilitate: 4,56 din 5
  • Eficiență 4,44 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,41 din 5
  • Calitate: 4,42 din 5
  • Siguranță: 4,41 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru COLICI după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

spazz forte 80 mg pareri forum am folosit alternativa no spa

 Ce este și pentru ce se folosește SPAZZ FORTE 80 mg

Spasmul musculaturii netede asociat afecţiunilor căilor biliare: litiază biliară, colangiolitiază, colecistită, pericolecistită, colangită, papilită.

- Spasmul musculaturii netede asociat afecţiunilor tractului urinar: litiază renală, litiază ureterală, pielită, cistită şi în spasme ale musculaturii vezicii urinare.

Ca tratament adjuvant în:

- Spasmul musculaturii netede asociat afecţiunilor tractului gastro-intestinal: ulcer gastric sau duodenal, gastrită, spasme ale sfincterelor cardia şi pilor, enterită, colită, colită spastică însoţită de constipaţie, forme de colon iritabil însoţite de meteorism;

- Cefalee cu senzaţie de tensiune intracraniană;

- Afecţiuni ginecologice: dismenoree.

Doze şi mod de administrare

• Adulţi: Doza recomandată este de 120-240 mg clorhidrat de drotaverină pe zi, fracţionat în 2-3 prize.

• Copii şi adolescenţi: Utilizarea drotaverinei la copii şi adolescenţi nu a fost evaluată în studii cliniceContraindicații și efecte secundare Spazz Forte 80 mg

Se recomandă prudenţă în cazul administrării la pacienţi cu hipotensiune arterială.

Comprimatele de SPAZZ FORTE 40 mg sunt contraindicate la copii cu vârsta sub 6 ani din cauza riscului de accidente la deglutiţie.

Comprimatele de SPAZZ FORTE 80 mg sunt contraindicate la copii cu vârsta sub 6 ani din cauza cantităţii mari de substanţă activă pe care o conţin.

Utilizarea drotaverinei a fost asociată cu crize acute de porfirie şi de aceea, administrarea sa la pacienţi cu porfirie este nesigură.


MAI POTI CITI