Pareri Uriage Hyséac 3-Regul Global Skincare cu opinii bune pe forumurile cosmetice pentru pielea cu imperfectiuni

Părerea recenziilor despre crema Uriage Hyséac 3-Regul Global Skincare   extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre hyseac 3-regul crema anti-acnee, uriage hyseac 3-regul pareri, uriage hyseac 3-regul spf 30

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Uriage Hyséac 3-Regul; Înainte să utilizați Uriage Hyséac 3-Regul ; Compoziție Uriage Hyséac 3-Regul : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Produsul de îngrijire globală contra imperfecțiunilor Uriage Hyséac 3-REGUL conține complexul patentat de substanțe active MPA-REGUL și TLR 2-REGUL, care elimină toate imperfecțiunile, contractă porii dilatați și suprimă excesul de sebum.

pareri crema Uriage Hyséac 3-regul forum am folosit

Caracteristici si beneficii:

• combate apariția comedoanelor și a punctelor negre
• netezește suprafața neregulată a tenului și are efect emolient
• micșorează vizibil porii dilatați și controlează producția de sebum
• previne apariția altor imperfecțiuni  

Rezultatele testelor clinice:→ testat de 35 de persoane cu vârsta de 18-46 de ani, timp de 56 de zile cu aplicarea de 2× pe zi reduce apariția comedoanelor cu 61 %

Ingrediente compozitie:

  • apă termală Uriage – hidratează tenul și are un aport de minerale și un efect fortifiant
  • lemn dulce – reglează producția de sebum în piele și împiedică apariția imperfecțiunilor
  • acizi AHA, BHA – contractă porii și suprimă manifestările acneei
  • Pirocton olamin – împiedică proliferarea bacteriilor care cauzează acneea
  • Pore Refinyl – favorizează micșorarea porilor dilatați
  • ingrediente hipoalergenice

Aplicare: Se aplică dimineața și/sau seara, pe tenul uscat și curățat. Evitați zona ochilor.


Contraindicatii si efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.


MAI POTI CITI