Picoprep pareri forumuri plicuri pregătire colonoscopie. Prospect, beneficii si mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor moviprep, dupa cat timp isi face efectul picoprep, Pret picoprep, pregatire colonoscopie picoprep

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,49
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Picoprep; Înainte să utilizați ; Compoziție Picoprep : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii Picoprep

Picoprep este o pulbere care contine picosulfat sodic, un laxativ care actioneaza prin stimularea activitatii intestinului. 

Picoprep contine si citrat de magneziu, un alt tip de laxativ care actioneaza prin retinerea fluidelor in intestin pentru a se obtine un efect de "curatare".

Picoprep este utilizat la adulti, adolescenti si copii incepand de la varsta de 1 an pentru evacuarea continutului intestinului inainte de a se efectua o radiografie, o endoscopie sau o interventie chirurgicala sau cand se considera clinic necesar.

pareri Picoprep laxativ plicuri


Compozitie

Substantele active dintr-un plic sunt picosulfat de sodiu 10 mg, oxid de magneziu usor 3,5 g si acid citric anhidru 12 g. 

Celelalte componente sunt potasiu hidrogen carbonat, zaharina sodica si aroma naturala de portocale granulata care contine guma acacia, lactoza, acid ascorbic, butilhidroxianisol.

Mod de administrare:

Pulberea Picoprep trebuie sa fie dizolvata intr-o ceasca cu apa rece (aproximativ 150 ml).

Amestecati timp de 2-3 minute si apoi beti solutia. Uneori solutia devine fierbinte pe masura ce Picoprep se dizolva. Daca se intampla acest lucru, asteptati pana cand se raceste suficient inainte de a o bea.

Adulti (inclusiv varstnici) si copii in varsta de 9 ani si peste:

Doza recomandata este de un plic luat cu 10-18 ore inainte de efectuarea procedurii si un plic luat cu 4-6 ore inainte de efectuarea procedurii. Primul plic trebuie urmat de cel putin cinci portii de 250 ml de lichide limpezi, consumate pe parcursul mai multor ore, iar al doilea plic luat trebuie urmat de cel putin trei portii de 250 ml de lichide limpezi, consumate pe parcursul mai multor ore.

Puteti consuma lichide limpezi pana la 2 ore inainte de procedura.

Copii (sub 9 ani):

Pentru orele de administrare la copii, consultati instructiunile furnizate pentru adulti

Medicamentul este prevazut cu o lingurita dozatoare.

Intre 1 si pana la 2 ani: prima doza: 1 lingurita dozatoare, a doua doza: 1 lingurita dozatoare

Intre 2 si pana la 4 ani: prima doza: 2 lingurite dozatoare, a doua doza: 2 lingurite dozatoare

Intre 4 si pana la 9 ani: prima doza: 1 plic (administrat conform indicatiilor pentru „adulti”), a doua doza: 2 lingurite dozatoare.

9 ani si peste: doza de adult.

Pentru masurarea dozei cu lingurita dozatoare:

Umpleti lingurita, cu varf, cu pulbere din plic.

Treceti partea tesita a lamei unui cutit peste varful linguritei dozatoare.

Cantitatea de pulbere ramasa in lingurita dozatoare reprezinta o lingurita (4 g de pulbere).

Turnati pulberea din masura intr-o cana cu apa. Cana trebuie sa contina:

Aproximativ 50 ml de apa daca masurati o lingurita de pulbere

Aproximativ 100 ml de apa daca masurati doua lingurite de pulbere

Amestecati continutul canii timp de 2-3 minute.
 

Reacții adverse posibile si contraindicatii Picoprep

Nu luati Picoprep daca:

Sunteti alergic la picosulfat sodic/oxid de magneziu/ acid citric sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;

Aveti o capacitate redusa de evacuare a stomacului (retentie gastrica);

Aveti ulcere stomacale sau intestinale;

Aveti probleme severe cu rinichii;

Suferiti un blocaj sau o perforare a intestinului;

MAI POTI CITI