Plasma Quinton Izotonic mineralizant păreri forumuri, prospect, beneficii, cât timp se ia și cine a folosit

Am căutat mai multe păreri pe despe forumuri Plasma Quinton Izotonic - Supliment mineralizant 30 fiole pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este tratament naturist pentru întărirea sistemului imunitar în mod natural fară să îngrașe și fară contraindicații.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre fiole Plasma Quinton Izotonic - Supliment mineralizant

  • Utilitate: 4,55 din 5
  • Eficiență 4,49 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,45 din 5
  • Calitate: 4,475 din 5
  • Siguranță: 4,43 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs naturist de calitate care merită cumpărat.

Plasma Quinton Izotonic mineralizant pareri forum am folosit

Ce este și pentru ce se folosește Plasma Quinton Izotonic mineralizant fiole

Este un supliment natural care are o acțiune ponderală si infinitezimală unică, gratie celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturala de 100% la nivel intestinal si celular.

Permite o rehidratare eficienta la nivel celular și este un excelent modulator imunitar natural. Concentratie fiziologică naturală (9 ‰).

Compoziție:

Apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece si adusă la izotonie (0.9‰) cu apa minerala naturala pura slab mineralizata. Elaborata într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

Plasma Quinton Izotonic - este obținută prin diluția formei hipertonice cu 3 părți de apă pură, pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g săruri la litru, similară cu concentrația electrolitică a plasmei sangvine.

Mod de Utilizare:

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfa) se recomanda:

– Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese.

– A doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața, iar cealalta după-amiaza, înainte de masa.

– A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.

Contraindicații și efecte secundare Plasma Quinton Izotonic

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI