Polygemma 17 Imunitate păreri forumuri prospect, contraindicații, mod de utilizare

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Polygemma 17 Imunitate, 50ml, Plant Extrakt  pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat Polygemma 17 Imunitate și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament gemoterapic pentru întărirea sistemului imunitar.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Polygemma imunitate copii. Plantextrakt polygemma, Polygemma plamani, Ce este polygemma, Polygemma 17 prospect, Polygemma sinusuri
 
  • Utilitate: 4,46 din 5
  • Eficiență 4,50 din 5
  • Calitate: 4,47 din 5
  • Siguranță: 4,41 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că Polygemma 17 Imunitate nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

pareri forum am folosit polygemma 18 imunitate
.  

Ce este și pentru ce se utilizează Polygemma 17 

Creşte puterea de apărare a organismului.

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Cătină, Porumbar, mlădiţe de Măceş şi extract fitoterapic - suc de Echinacea purpurea herba
Ajută la ameliorarea simptomelor din răceli, stări gripale
Susţine refacerea organismului în convalescenţă
Ajută la reducerea recidivelor
Se recomandă administrarea înaintea şi în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire

Mod de administrare: 

Pentru adulţi şi copii peste 7 ani, se administrează a câte 2 ml de 3 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese - cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Pentru copiii între 2 şi 7 ani doza se reduce la jumătate


Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI