REGAINE spumă impotriva căderii parului păreri forum, prospect, cât timp se folosește, reacții secundare și contraindicații

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Regaine spuma cutanata pentru barbati impotriva caderii parului, 60 gr, Johnson & Johnson  pentru a fi cât mai obiectivi. 

Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest tratament împotriva căderii părului la bărbații adulți cu vârsta peste 18 ani.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre minoxidil femei farmacie, Rogaine vs Regaine, Rogaine spuma prospect, Rogaine solutie Alopexy

  • Utilitate: 4,49 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,40 din 5
  • Calitate: 4,51 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. 

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

pareri forum Regaine spuma cine a folosit

Ce este și pentru ce se folosește Regaine conform informațiilor din prospect

Regaine 50 mg spuma cutanata ajuta la inversarea evolutiei caderii ereditare a parului. in testele clinice, 9 din 10 barbatii au declarat ca parul nu le-a mai cazut sau a crescut la loc dupa 4 luni de utilizare a spumei Regaine de doua ori pe zi. in plus, se aplica usor si se usuca repede. 

Regaine este un tratament de tip spuma dovedit clinic ca ajuta impotriva caderii parului pentru barbati. Ajuta la intarirea parului existent si la stimularea cresterii parului secundar. 

Spuma usor de utilizat se aplica intr-un timp foarte scurt, ceea ce inseamna ca se incadreaza perfect in rutina de ingrijire zilnica. 

Regaine ajuta la prevenirea caderii parului si la regenerarea acestuia, aplicari de 2 pana la 4 luni pentru dovezi de crestere a parului, se aplica direct pe scalp - de doua ori pe zi, in fiecare zi, se aplica usor si se usuca repede, este neparfumat, determina cresterea parului de 5 ori mai repede.

Mod de utilizare:

Pentru barbati cu varsta de 18 ani si peste: 

Doza de 1 g (echivalentul volumului unei jumatati de capac) de Regaine se aplica pe intreaga zona afectata a scalpului de doua ori pe zi (o data dimineata si o data seara). 

Doza zilnica totala maxima recomandata de minoxidil la barbati este de 100 mg, administrata sub forma de spuma, pana la 2 g pe zi.


Reacții adverse și contraindicații Regaine spuma cutanata

Nu utilizati Regaine daca dumneavoastra: sunteti alergic la minoxidil sau la oricare dintre celelalte componente aleacestui medicament. 

Discutati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul inainte de a utiliza Regaine daca dumneavoastra: aveti boli ale inimii inclusiv ritm sau batai anormale ale inimii, angina sau dureri in piept si/sau tulburari de circulatie. 

Atunci cand trece in circulatia sanguina, minoxidil poate determina unele reactii adverse legate de scaderea tensiunii arteriale, precum durere in piept, batai rapide ale inimii, stare de slabiciune, ameteala, crestere brusca in greutate inexplicabila sau umflarea mainilor si a picioarelor. 

Deasemenea poate determina roseata sau iritatie persistenta a scalpului. Daca manifestati oricare dintre aceste reactii adverse, opriti imediat utilizarea acestui medicament si adresati-va medicului dumneavoastra. 

La unii pacienti au avut loc modificari ale culorii si texturii parului la utilizarea acestui medicament.

O cadere accentuata a parului (portiuni mici ale pielii scalpului fara par) poate aparea initial la 2 pana la 6 saptamani de tratament. Acesta este un semn ca tratamentul este eficient si ca fire noi de par inlocuiesc firele vechi. Aceasta se opreste in cateva saptamani. 

Daca caderea persista, opriti utilizarea Regaine si adresati-va medicului dumneavostra. 

Ingestia accidentala poate cauza reactii adverse severela nivelul inimii. Prin urmare, acest medicament nu trebuie pastrat la indemana copiilor. 

MAI POTI CITI