ReviHair Tonic pentru par pareri forumuri. Prospect, mod utilizare, durata tratamentului.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre ReviHair Tonic pentru par 100 ml  pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul ReviHair Tonic și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament împotriva căderii părului la femei și la bărbați

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Revihair pareri, Revihair masca, Skinexpert revihair, Revihair sampon pareri, Revihair pastile pareri

  • Utilitate: 4,47 din 5
  • Eficiență 4,40 din 5
  • Calitate: 4,44 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

pareri revihair tonic sampon capsule forum am folosit

Ce este și pentru ce se folosește ReviHair Tonic


Tonicul REVIHAIR contine o combinatie unica de ingrediente active in concentratii mari. 

Redensyl are un efect calmant asupra scalpului si se concentreaza asupra celulelor stem ale foliculilor de par, care sunt cruciale pentru o noua crestere a parului. Varianta spray se recomanda a fi folosit daca aveti parul scurt sau daca doriti aplicarea tonicului pe o suprafata mai mare.

Proprietati: si beneficii terapeutice

Cafeina stimuleaza radacinile parului si sustine fluxul de sange catre scalp;
Pantenolul si keratina hidrolizata ajuta la intarirea si regenerarea parului deteriorat;

Mod de utilizare

Aplicati o cantitate mica de tonic pe scalpul umed sau uscat si masati-l usor. Nu clatiti. 

Rezultatele vor fi vizibile dupa 3 luni de utilizare regulata. 

Perioada recomandata de utilizare a produsului este de cel putin 3 pana la 6 luni. 

Flaconul de 100ml este suficient pentru ingrijirea de o luna.

Ingrediente compoziție: Aqua, denatured alcohol, propanediol, glycerine, panthenol, caffeine, hydrolysed keratin, Larix Europaea wood extract, glycine, Camellia Sinensis leaf extract, zinc chloride, citric acid, PEG-40 hydrogenated castor oil, biotin, sodium metabisulfite, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium hydroxide, limonene, linalool, perfume.

Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI