Ab Cuts SLEEK and LEAN păreri forum capsule pentru slăbire, prospect, contraindicații și prețuri farmacie

Părerea recenziilor despre Sleek and Lean, 120 capsule, Ab Cuts  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit capsule Acid Linoleic Conjugat și am slăbit, Cla 1000 pentru femei pareri, acid linoleic conjugat efecte adverse:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Sleek and Lean capsule; Înainte să utilizați Sleek and Lean; Compoziție: Cum să utilizați Sleek and Lean; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Acest produs a fost formulat cu CLA (Acid Linoleic Conjugat) si, atunci cand este combinat cu o dieta sanatoasa si un program de exercitii adecvat, poate oferi suport pentru: reducerea tesutului adipos; imbunatatirea masei musculare; impiedicarea cresterii in greutate; mentinerea greutatii optime a corpului.

Proprietati terapeutice și beneficii:

- Formula cu actiune asupra zonei abdominale, coapselor si zonei dorsale; formula non-stimulenta, fara gluten.

pareri am folosit capsula de slabit Ab Cuts SLEEK and LEAN

- Imbunatateste aspectul si performanta fizica.

- Contine CLA cu Omega 3, 6 si 9 din ulei de peste, ulei de limba mielului, ulei din seminte de susan si ulei din seminte de in.

- L-Carnitina si Coleus Forskohlii accelereaza arderea grasimilor, iar cetonele din zmeura sporesc scaderea in greutate.

Ingrediente compoziție: Calorii 20, Calorii din grasimi 20, Total grasimi 2g, Vitamina E (d-alfa tocoferol) 18IU, Amestec Sleek&Lean pentru zona amdominala (Ulei de sofranel [80% CLA] (1.700 mg), Ulei de peste, ketone de zmeura, ulei de limba-mielului [20% GLA], ulei de in [50% ALA], ulei din seminte de susan, tartrat de l-carnitina, extract de Coleus Forskohlii (radacina) [10% forskolina] (1.5 mg) - 2.258 mg, capsula gelatinoasa moale (gelatina, glicerina, apa purificata) si siliciu.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, adultii pot administra o portie de servire (3 capsule gelatinoase moi), de doua sau de trei ori pe zi alaturi de mese.

 

Contraindicații și efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Nu folositi daca sunteti insarcinata, alaptati sau daca planuiti o sarcina.

Acest produs este recomandat a fi consumat de catre adultii sanatosi cu varsta de peste 18 ani.

Consultati un medic specialist daca suferiti sau aveti un istoric familial de orice fel de afectiune medicala, sau daca folositi orice alt supliment alimentar, tratament medicamentos incluzand, dar nu limitat la, anti-coagulante, agenti anti-diabetici si/sau anti-hipertensivi sau medicamente fara prescriptie.

MAI POTI CITI