Crescina 500 Re-Growth femei sampon impotriva caderii parului. Prospect, indicatii, contraindicatii si mod utilizare.

Părerea recenziilor despre Crescina 500 Re-Growth șampon împotriva subțierii și căderii părului pentru femei extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor Crescina 500 Re-Growth, cat timp dureaza tratamentul, contraindicatii prospect Crescina 500 Re-Growth femei.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este si pentru ce se foloseste samponul Crescina 500 Re-Growth femei

Șamponul împotriva subțierii și a căderii părului la femei Crescina 500 Re-Growth curăță delicat scalpul, îi furnizează o serie de substanțe importante și îl pregătește pentru îngrijiri ulterioare, destinate întăririi părului. 

Mai mult, fiecare fir este vizibil fortificat, de la rădăcini până la vârfuri, iar coafura dvs. rămâne voluminoasă în mod natural.

sampon Crescina 500 femei pareri forum am folosit

Caracteristici si beneficii:

  • destinat pentru faza medie de pierdere a părului
  • curăță delicat scalpul
  • fortifică părul
  • oferă părului nutriția necesară
  • acționează favorizând creșterea părului
  • pregătește pielea pentru îngrijirea ulterioară

Ingrediente active compozitie:

cisteină – contribuie la fortificarea foliculilor piloși
lizină – ajută la sinteza proteinelor, pentru o creștere sănătoasă a părului
glicoproteină – stimulează nu doar metabolismul celular, ci și sinteza proteinelor
cheratină hidrolizată – fortifică părul și conferă volum coafurii
stem-engine – contribuie la stimularea celulelor stem
glicerol – oferă protecție suprafeței firului de păr
agent vasodilatator

Mod de utilizare:

Aplicați pe părul ud, spumați printr-un masaj delicat al scalpului și lăsați să acționeze cel puțin 2 minute. La final, clătiți bine cu apă curată.

Șamponul reprezintă suplimentul ideal, în completarea tratamentului pentru stimularea creșterii părului și contra căderii acestuia la femei, Crescina 500 Re-Growth and Anti-Hair Loss.

Contraindicatii si efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI