Gerovital H3 Derma+ Premium Care pareri forum am folosit crema CC SPF 10. Prospect, beneficii.

Părerea recenziilor despre Cremă CC SPF 10 Premium Care Gerovital H3 Derma+ extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cine a folosit, ce beneficii si contraindicatii are, mod de utilizare, creme CC bune si ieftine.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este si pentru ce se foloseste

Crema CC Gerovital H3 Derma+ Premium Care este un produs cosmetic multifuncțional, cu textură lejeră, care combină proprietățile unui produs de machiaj - prin uniformizarea culorii tenului și asigurarea unui aspect natural - cu beneficiile unui produs de îngrijire a pielii, prin creșterea nivelului de hidratare și fermitate

pareri forum Cremă CC SPF 10 Premium Care Gerovital H3 Derma+
Crema este destinată persoanelor care doresc să îşi acopere imperfecţiunile tenului sau doar să uniformizeze culoarea pielii, fără a căpăta efectul de mască pe care îl conferă fondul de ten.


Mod utilizare Crema CC Gerovital H3 Derma+ Premium Care

Produsul se aplică pe pielea feței și a gâtului după o curățare prealabilă, prin mișcări circulare spre exterior. În cazul tenului uscat poate fi necesară aplicarea unui ser hidratant înainte de a folosi crema CC.

Ingrediente compozitie și rolul lor

• Matrixyl synthe’6 creşte densitatea dermului, prin stimularea sintezei componentelor matricii extracelulare, tenul recăpătându-și astfel fermitatea, iar liniile fine și ridurile sunt vizibil reduse.

• Aquaxyl (0,5%) - agent de hidratare de origine vegetală, este un ingredient hidratant intens ce îmbunătățește funcția de barieră a pielii, protejând astfel tenul împotriva deshidratării.

Contraindicatii si efecte adverse

A nu se utiliza în jurul ochilor!

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI