Păreri am folosit AHCC Plus Nac & Beta Glucan Secom. Prospect, beneficii și contraindicații.

Părerea recenziilor despre extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor ahcc beta glucan, ahcc secom opinie dacă îngrașă, beneficii ahcc beta glucan cine a folosit.

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Dar cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals sau eronat. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează AHCC Plus Nac & Beta Glucan Secom; Înainte să utilizați AHCC Plus Nac & Beta Glucan ; Compoziție : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Este un supliment alimentar ce ajuta la reducerea depresiei imunitare celulare, datorata excesului de cortizol. 

Ahcc plus nac beta glucan pareri forum am folosit

AHCC Plus Nac & Beta Glucan dezvoltă o puternica actiune antioxidanta si detoxifianta, sustinand procesele metabolice, imunitare si cerebrale. 

Este recomandat in reducerea starilor de greata, oboseala, anemie, caderea parului si are efect antiimbatranire. 

Imbunatateste functiile hepatice cauzate de virusuri, alcool sau multiplicare celulara.
 

Mod de administrare:

1 capsula/zi, preferabil pe stomacul gol sau intre mese sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Conform reglementarilor europene, NAC se administreaza in doza de maximum 200mg/zi, modul de utilizare prezentat fiind adaptat in consecinta.

Compozitie

AHCC (Compusi Activi Corelati cu Hexoza)(amestec patentat din extract de miceliu de diferite ciuperci, ceara de Candelilla, ciclodextrina, celuloza) 500 mg

NAC (N-Acetil-L-Cisteina) 225 mg

Beta Glucan 50 mg

Contraindicații și efecte adverse AHCC Plus Nac & Beta Glucan

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI