Păreri am folosit FORSKOLIN Formula pentru slăbire si tonifiere. Prospect, indicații și contraindicații.

Părerea recenziilor despre capsule Forskolin Formula pentru slabire si tonifiere 60 capsule, BioGenetic Laboratories extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre adevărul despre forskolin, a slăbit cineva cu forskolin, contraindicații și efecte adverse.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Formula pentru slabire si tonifiere; Înainte să utilizați Forskolin; Compoziție: Cum să utilizați Formula pentru slăbire si tonifiere; Reacții adverse posibile și contraindicații.

pareri forum am folosit forskolin forumla pentru slabire

Forskolin este responsabil de stimularea metabolismului si arderea grasimilor prin cresterea Adenozinei Monofosfat Ciclice (cAMP). Produsul contine ingrediente studiate clinic.

Proprietati și beneficii:

- Poate ajuta in pierderea in greutate si reducerea tesutului.

- Produsul favorizeaza stimularea metabolismului si arderea grasimilor.

- Ajuta la tonifierea masei musculare.

- Imbunatateste indicele de masa corporala.
 

Ingrediente: 

ForsLean (Extract din radacina de Coleus forskohlii standardizat la 10% si 20% Forskohlin) 250mg, capsula din hipromeloza (HPMC), stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Mod de administrare: 

Ca supliment alimentar, administrați 1 porție (1 capsula vegetala) de doua ori pe zi cu un pahar cu apa, de preferat pe stomacul gol, cu 30 minute înaintea mesei. 

Administrați o capsula imediat cum va treziți (înaintea micului dejun), si cea de-a doua intre prânz și cina. Va rugam sa citiți toată eticheta înainte de utilizare.

Contraindicații și efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Consultati medicul inaintea administrarii in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala. Intrerupeti administrarea produsului cu doua saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale.

Consultati medicul inainte de utilizare daca suferiti de probleme cu tensiunea ridicata, tiroida, tulburari nervoase sau daca folositi inhibitori MAO sau aveti prescrise alte medicamente.

MAI POTI CITI